Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

utslitt

13.05.2012 @ 20:31 i Blogg 0 kommentarer

Først vil je gratulere alle som har konfimert seg denne helga. Gratulerer, håper dere har hatt en super dag.

 nå sitter jeg her helt utslitt etter en hektisk men kjempe kosleig helg . Jeg må beklage for 0 blogging i helga. det har vært fult kjør helt siden fredag. jeg har heller ikke fått takk noen bilder, borsett fra på fredag men det var med therese sin minnebrikke siden jeg klarte å glemme min hjemme. hvertfall på fredag var jeg hos therese sammen med solveig, mina og marie. vi hadde en jente kveld der alle hadde tatt med seg kake og vi så på gamle bilder fra barneskole. det var utrolig morsomt og se hvor stor forandringene var. det var veldig koselig med mye latter. 

I går måtte jeg i kirka for der skulle vi ha misjonsmesse. Meg og  sahra skulle ansiktsmale små barn. Det ble ikke veldig velykket, jeg kan ikke tegne en gang, og nå skulle jeg liksom tegne i fjeset til folk?!  men ungene ble ganske fornøyde, så da kan vel jeg være fornøyd? senere måtte jge hjem og rydde og vanske hele leiligheten siden vi skulle leie det ut til noen som skulle i en konfirmasjon, så da flyttet meg og mamma over til mormor. Hos mormor måtte jeg gjøre ferdig albumet til christina og bake cupcakes til Maren sin konf.

så i dag har jeg vært i konfirmasjon til christina. det var kjempe koselig med mye god mat og latter og mye nye folk som jeg ble kjent med. itilleg så er christina den eldste av barna, så det var fult av små barn som fløy rundt beina på meg, hahaha, men alt i alt var det utrolig koselig. 

Flere bilder fra konfirmasjonen til christina kommer senere!

- Hva har du gjort i helga?

Martine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits