Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

17.Mai

18.05.2012 @ 20:29 i Blogg 0 kommentarer

Denne helga blir det bare meg som blogger siden Solveig reiser bort.  Jeg håper dere hadde enn fantastisk 17.Mai, for det hadde jeg.  Først gikk jeg i skoletog, jeg tror vi tapte sang konkurransen for alle gikk i en stor klynge og bare bablet. men midt i toget stoppet klassen vår opp og hadde sånn "utfordrings sang" sammen med noen folk som pleier å gjøre det samme med andre skoleklasser  hvert år på akkuratt samme sted. For meg var dette høydepunktet fra skoletoget, håper vi kan gjøre det neste år også.

Etter skoletoget gikk meg, solveig, mina og elise rundt i byen for å prøve å finne et sted der vi kunne spise. det var nesten fult overalt men vi endte opp på Egon sammen med noen venniner av meg. det var  kjempe koselig. Etter at vi hadde spiste gikk vi rundt i byen og kikket litt på markedet osv.. der smakte jeg blandt annet på en Fransk Crèpe med Nutella på! det smakte kjemp godt.  jeg har smakt sånn flere ganger i Hellas og Spania men jeg har aldri sett det i Norge før. Anbefaler det på det sterkeste, klarer ikke beskrive hvor god den var.

Når vi hadde vært i byen en liten stund tok vi bussen hjem. therese ble med meg hjem der vi pyntet, lagde ferdig en kake og stelte litt i stand før vi gikk for å se på borgertoget. Jeg elsker virkelig å se åpå borgertoget, det er kjempe gøy å se hva folk kan og heie på folk som vi kjenner. I år var det veldig mange flinke dansere med og i tilegg hadde RIL (laget som jeg spiller hånball på) et veldig bra arregemang med RIL-sangen og en stor lastebil. En av mine favoritter er kylling gruppa(?)de gjør veldig mye ut av seg selv og er kjempe morsome å se på! 

Etter borgertoget gikk vi hjem til meg og gjorde de siste forbredelsene og så kom folket. Vi spiste middag, var bade inn og ute i hage stua. Spiste kake og kostet oss kjempe mye. Det er den beste dagen på lenge med de beste folka og kjempe god stemmning. jeg ville aldri at kvelden skulle slutte, men etter hvert begynte folk å gå, men kvelden var ikke over ennå fordi mina, solveig og therese sov hos meg siden vi hadde fri fra skolen i dag. men det ble ikke så mye søvn siden alle var i lykkerus etter en perfekt dag.  jeg kommer aldri til å glemme denne dagen, den var helt magisk og uforglemmelig. Takk til alle dere som gjorde den perfekt. nå kommer det et lite bildedryss fra kvelden, ikke alle bildene erdet like bra kvalitet på..

 


På Egon


veldig flinke dansere!


Haha, denne bilen stoppet midt under toget så to menn fra karate klubben som kom bak måtte dytte den hen til en innkjørsel der de skulle prøve å starte den igjen.

Dette var bare litt av hvordan min 17.Mai var, men nå skal jeg dusje etter en deilig treningsøkt med noen jenter fra hånballaget.

-hva syntes du om bildene?

-hva gjorde du i går?

Martine


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits