Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Blogg

Bloggene jeg leser

11.06.2012 @ 22:00 i Blogg 0 kommentarer

Nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut hvilke blogger jeg leser. Jeg er innom flere blogger av og til, men dette er de jeg er mest inne på! Trykk på bildene for å komme til bloggen.


l0ve.blogg.notweit.blogg.no


auroramohn.blogg.nosusah.blogg.nomartheborge.blogg.no

Leser du noen av de samme bloggene?

Stikkord: blogger leser

02.06.2012

02.06.2012 @ 01:04 i Blogg 0 kommentarer

Hei folkens, lenge siden sist.. jeg har egentlig ikke orket å blogge i det siste. jeg har hatt null inspirasjon og hadde nesten egentlig glemt bloggen. så jeg har bestemt meg for at jeg tar en liten pause. jeg vet det er tidleig å gi opp nå men det er mye som skjer og jeg er nesten aldri på pc'n lenger. jeg vet ikke hvor lenge pausen blir men jeg får bare se.. -Martine <3

Sko vs

29.05.2012 @ 20:33 i Blogg 0 kommentarer

nå sitter jeg og jobber med mattetentamen, jeg beklager for at jeg ikke har blogget mye i det siste, men det er mye som skjer og mange prøver som man må øve til osv.. men jeg tenkte jeg kunne ha en sko vs. dere har sett det ene paret før men ikke det andre, så lurte jeg bare på hvilken dere syntes var finest!


sko fra Dannmark tror jeg ..

VS

det litt vanskelig å få et sikkelig bilde av dem..


sko fra Amsterdam.. 

 

Hvilken sko likte du best?

Martine <3

innkjøp!

28.05.2012 @ 16:14 i Blogg 1 kommentar

beklager for veldig lite blogging, jeg har vært sikkelig opptatt hele helgen og dagene har gått i ett. nå sitter jeg å øver til mattetentamen og  slapper av,. men her kommer innkjøpene jeg gjorde på lørdag men ikke fikk tid til å pubilisere.

bikini fra cubus

shorts fra bikbok

topp fra bikbok

magetoppp fra gina tricot

topp fra bikbok


shorts fra bokbok

 

Martine <3

 

Danskepølse!

26.05.2012 @ 20:50 i Blogg 1 kommentar

Hei folkens! beklager for dårlig blogging denne helga men regner heller ikke med at dere er inne og er på dataen nå som det er så  fint vær? hvertfall har jeg vært i byen i hele dag, først var jeg og shoppet sammen med maren. derretter gikk vi til bystranda og solte oss der og møtte noen folk som vi gikk sammen med. men tiloverskriften, jeg hadde jo solt meg i dag, og resultatet ble en danskepølse. hele meg er knasj rød. det svir over hele kroppen og det gjør vondt å bevege seg. vi hadde ikke noen sånn lindring for solbrenthet heller så da får det duge med body lotion.. men nå stikker jeg til maren med noen folk! satser på at dagens innkjøp kommer i morgen! se you later!


Dette er meg..

Martine <3

 

Hjemmsøkt av edderkopper!

25.05.2012 @ 19:52 i Blogg 0 kommentarer

Hei folkens!

i dag har jeg vært ute i sola hele dagen og fått sikkelig skille!  det er utrlig deilig å bare ligge ute å høre på musikk og kose seg. men tibake til overskriften, jeg tror virkelig jeg er hjemmsøkt av edderkopper, jeg har faktisk drept tre ekkerkopper og en langbein. det startet når jeg kom hjem fra skolen var det en gigantisk edderkopp mitt i ganga! jeg tenkte først at visst jeg bare lusket meg rundt den kunne mamma drepe den når hun kom. Men så begynte den å krype mot meg, jeg var helt sikker på at visst jeg ikke drepte den kom den til å bite meg eller no, så tok jeg den første skoen jeg fant og slo den i hjel. deretter gikk jeg inn i leiligheten å gjett hva jeg ser på veien hen til doen?! enda en edderkopp! men denne var mye mindre da.. men så hadde jeg ikke noe å slå den med så jeg måtte trøkke på den men jeg haddde heldigvis på meg sko, så det gikk fint, bortsett fra at je måtte vaske skoen senere. 

så hadde jeg sikkelig angst for at det skulle komme flere edderkopper så jeg begynte å rydde og vaske hele rommet slik at det ikke skulle være det riktige miljøet som edderkoppene trives i. så derme har jeg støvsug hele, rommet og stått å vasket vegger og tak. men når jeg vasker gjett hva som dukker opp i taket? en langbein!! jeg syntes nesten disse er like ekle som edderkopper siden de har så lange bein og er sikkelig tynne. Så da tok jeg støvsugeren og støvsugde den opp. nåe jeg hadde ryddet og vasket tenkte jeg at nå kunne jeg slappe av og nyet sola så jeg satt meg ned i solstolen vår. jeg ante fred og ingen fare men morroa stoppet ikke der.  jeg kjente noe rart på ryggen min og tenker at det bare er en flue, så slår jeg etter den for å få den vekk, men hva ser jeg det egentlig er? en edderkopp som klatrer oppover på armen min... jeg skriker ut EN EDDERKOPP, så hele nabolaget hører det. jeg får ristet den av meg og den faller ned på terrasen og jeg får omsider drept den.. etter den episoden har jeg ikke sett flere edderkopper men jeg er hele tiden på vakt, klarer ikke helt å finne roen. men nå stikker meg og maren på sukkevann for å bade, så vi snakkes!

 

Martine<3

 

 

Outfit 24.05.2012

24.05.2012 @ 16:15 i Blogg 0 kommentarer

Her kommer outfiten min fra sneak peak inlegget mitt i går. jeg skulle egentlig ha på meg skinnjakke men det ble alt for varmt. Enjoy!
 

 

Hva syntes du om outfiten?

Martine <3

 

 

Sneak peak

23.05.2012 @ 22:32 i Blogg 0 kommentarer

Her kommer en lite sneak peak på morgen dagen's outfit. jeg er litt redd for at det kansje kommer til å bli litt for varmt siden det er mye svarte plagg her, men jeg satser nok på denne outfiten!

Martine <3

Dagen!

23.05.2012 @ 17:14 i Blogg 0 kommentarer

Nå sitte jeg ute å chiller i sola. I dag var jeg hos en dame og tok mål til bunaden min.  Vi har nesten ikke begynt på min bunad ennå siden jeg ikke har konfirmasjon før i september. Men nå har vi hvertfall fått begynt på stakken , og det er kjempe bra! Etter at vi tok mål til bunaden gikk vi til fiskebrygga og spiste mat og is, det var helt nydelig speiselt i dette været!  Jeg gleder meg sikkelig til å få bunad, det er kjempe fint syntes jeg!  jeg skal snart gå inn å gjøre en liten egen trening siden jeg ikke kan være med på treninga i dag siden jeg trøkket over i går og nå er foten min sikkelig hoven. itilegg er det ekstremt mye pollen for tiden som gjør at jeg blir slapp og sliten og ikke orker å løpe og gjøre så veldig mye. derfor er det mye bedre med en egentrening der jeg kan regulere treningen slik at jeg ikke bruker foten min så mye. Så vi snakkes senere! 


Se så mye Pollen det er ute!

 

-Har du bunad?

Martine

Want!

22.05.2012 @ 22:56 i Blogg 0 kommentarer

Nå som det begynner å nærme seg sommer er det på tide å friske opp skapet.  Jeg har veldig mye mørke klær og ikke så mange shortser. jeg har sikkelig lyst på shortser med negler på og sånn trashed mønster. De er utolig kult og de er enkle å finne tilbehør til. Men jeg vil også ha klitt mer farger i skapet, gjerne litt pastellfarger og blomster mønster osv.. så her kommer noen wants!


Beklager for dårlig bilder men det klikket litt..

-Likte du noe av det?

Martine

Outfit!

21.05.2012 @ 14:31 i Blogg 2 kommentarer

 

//Shorts fra Vera moda// topp fra bikbok// cardigan fra Gina tricot//  Nylon strømper fra Lindex////slitte convers fra Tunisia//

Martine

Konfirmasjons outfit!

20.05.2012 @ 21:20 i Blogg 0 kommentarer

Beklager for at jeg ikke har blogget i dag, men jeg har vært i konfirmasjon hele dagen og i tilegg har ikke nettet virket før nå.  Det var en kjempe koselig Konfirmasjon med mye latter og tårer. Det var også kjempe god mat og kaker. Det var flere morsome og fine taler, så till sist Gratulerer igjen Bjørn!


-Hva syntes du om outfiten?

Martine

Oreokake!

19.05.2012 @ 22:44 i Blogg 1 kommentar

Nå baker jeg igjen. I dag baker jeg oreokake til fetteren min sm skal konfimeres i mrgen. Så kjeg tenkte jeg kunne legge ut ppskriften, denne er kjempe gd og anbefales på det sterkeste!

Oppskrift:

Bunnen:

3 pk oreokjeks (spar 3 stykker sm du kan bruke til pynt på toppen av kaka)

100 g smør 

2 ss sukker

Kremost ( denne skal være over bunnen):

1 pk philadelphia kremost orginal

2,5 dl melis

Sjolademousse (denne skal være over kremosten):

1 pk freia sjokolademuosse pose(følg oppskriften sm står på denne)

Kremfløte (denne skal være på toppen, over sjokladefromasjen)

1 liten boks kremfløte

2,5 ss sukker

 


det må ikke være med daim biter i men det var det eneste som var igjen.


Resultatet!-Martine!

 

 

Outfit!

19.05.2012 @ 17:08 i Blogg 0 kommentarer

// Convers fra tunisia// Jumpsuit fra Bikbok// Tunetopp fra Bikbok// Cardigan fra Gina Tricot //

Haha fin fot..

Armbånd fra Spania


Ring fra Spania

-Hva syntes du om outfiten?

Martine

 

17.Mai

18.05.2012 @ 20:29 i Blogg 0 kommentarer

Denne helga blir det bare meg som blogger siden Solveig reiser bort.  Jeg håper dere hadde enn fantastisk 17.Mai, for det hadde jeg.  Først gikk jeg i skoletog, jeg tror vi tapte sang konkurransen for alle gikk i en stor klynge og bare bablet. men midt i toget stoppet klassen vår opp og hadde sånn "utfordrings sang" sammen med noen folk som pleier å gjøre det samme med andre skoleklasser  hvert år på akkuratt samme sted. For meg var dette høydepunktet fra skoletoget, håper vi kan gjøre det neste år også.

Etter skoletoget gikk meg, solveig, mina og elise rundt i byen for å prøve å finne et sted der vi kunne spise. det var nesten fult overalt men vi endte opp på Egon sammen med noen venniner av meg. det var  kjempe koselig. Etter at vi hadde spiste gikk vi rundt i byen og kikket litt på markedet osv.. der smakte jeg blandt annet på en Fransk Crèpe med Nutella på! det smakte kjemp godt.  jeg har smakt sånn flere ganger i Hellas og Spania men jeg har aldri sett det i Norge før. Anbefaler det på det sterkeste, klarer ikke beskrive hvor god den var.

Når vi hadde vært i byen en liten stund tok vi bussen hjem. therese ble med meg hjem der vi pyntet, lagde ferdig en kake og stelte litt i stand før vi gikk for å se på borgertoget. Jeg elsker virkelig å se åpå borgertoget, det er kjempe gøy å se hva folk kan og heie på folk som vi kjenner. I år var det veldig mange flinke dansere med og i tilegg hadde RIL (laget som jeg spiller hånball på) et veldig bra arregemang med RIL-sangen og en stor lastebil. En av mine favoritter er kylling gruppa(?)de gjør veldig mye ut av seg selv og er kjempe morsome å se på! 

Etter borgertoget gikk vi hjem til meg og gjorde de siste forbredelsene og så kom folket. Vi spiste middag, var bade inn og ute i hage stua. Spiste kake og kostet oss kjempe mye. Det er den beste dagen på lenge med de beste folka og kjempe god stemmning. jeg ville aldri at kvelden skulle slutte, men etter hvert begynte folk å gå, men kvelden var ikke over ennå fordi mina, solveig og therese sov hos meg siden vi hadde fri fra skolen i dag. men det ble ikke så mye søvn siden alle var i lykkerus etter en perfekt dag.  jeg kommer aldri til å glemme denne dagen, den var helt magisk og uforglemmelig. Takk til alle dere som gjorde den perfekt. nå kommer det et lite bildedryss fra kvelden, ikke alle bildene erdet like bra kvalitet på..

 


På Egon


veldig flinke dansere!


Haha, denne bilen stoppet midt under toget så to menn fra karate klubben som kom bak måtte dytte den hen til en innkjørsel der de skulle prøve å starte den igjen.

Dette var bare litt av hvordan min 17.Mai var, men nå skal jeg dusje etter en deilig treningsøkt med noen jenter fra hånballaget.

-hva syntes du om bildene?

-hva gjorde du i går?

Martine


 

17.Mai kjole VS

16.05.2012 @ 22:01 i Blogg 9 kommentarer

Jeg sliter sikkelig med å finne ut hvilken kjole jeg skal ha på 17.Mai. jeg hadde egentlig 3 alternativer men så var det ei som ville låne den, og selfølgelig kunne hun det! så nå sitter jeg igjen med 2 stykker og jeg håpte dere kansje kunne hjelpe meg,så her kommer de..

Kjole fra Floyd

 

VS

 

ignorer de forferdelige beinene mine.Kjole fra Nelly

-Hvilken syntes du var finest?

-Martine

Todays outfit!

16.05.2012 @ 21:11 i Blogg 0 kommentarer

Fin tannkrem flekk på buksa...

//Dressjakke fra H&M// Bukse fra Cubus// Topp fra Bikbok//

d

Veldig fine føtter... jeg elsker denne Toppen, den er utrolig kul bak.

nå lager jeg kake til 17. mai, gleder meg veldig. vi blir en stor gjeng som skal være hos meg og spise og kose oss. vi blogges!

-Martine

'

Dagens Update!

15.05.2012 @ 21:22 i Blogg 0 kommentarer

Hei igjen! je vet det er utrolig dårlig blogging fra meg i det siste men det er veldig mye som skjer denne månden med prøver og, 17 mai og knfirmasjoner og sånt så det blir ikke mye til til andre ting. Jeg beklager for det.  I dag har Maren vært her hos meg. Jeg øvde på gitar prøve og hun lagde et foredrag så vi satt egentlig i hver vår verden, men det var kjempe koselig selv om. Etter at Maren gikk var det konfirmasjons gruppe, som kom til oss i dag. etter at de hadde gått øvde jeg igjen på gitar prøve, men jeg ble så frustrert at jeg måtte roe meg ned å heller se en episode av glee.  nå skal jeg gjøre resten av leksene og gå tidelig til sengs. i morgen skal jeg lage 17.mai kjole vs og kansje dere får bilder fra konfirmasjonen til christina så stay tuned. men først legger jeg inn en sang som jeg kom tilfeldigvis på i timen i dag. Jeg så denne sangen på en musical når jeg var i London, sangen heter cell block tango og er fra musicalen Chicago . det er ikke den gøyeste musicalen jeg har vært på men de var veldig flinke+ så var hovedpersonen var America Ferrera som spiller i ugly betty.

 


Dette var bare noen tbildr jeg tok når jeg skulle se chicago.

-Har du sett chicago?

-Martine

Teori prøve

14.05.2012 @ 17:27 i Blogg 0 kommentarer

nå sitter jeg her og koser meg med en kopp te og øver til mat og helse prøve.  det handler om om karbohydrater, fett, kosthold og spiseforstyrrelser osv..så jeg får sikkelig dårlig samvittighet siden jeg spiste et kake stykke tideligere i dag. haha.  jeg var hos therese i dag og hun hadde hatt konfirmasjon denne helga så da ble det kake på oss. vi skulle egentlig øve men vi endte opp med å snakke om hva vi skulle finne gjøre på 17. mai. Men nå er det tilbake med nesa i hefte så blogges vi kansje senere. 


Dagens outfit.. inspirerende eller hva?

 

Har dere mat og helse teoriprøve?

-Martine

utslitt

13.05.2012 @ 20:31 i Blogg 0 kommentarer

Først vil je gratulere alle som har konfimert seg denne helga. Gratulerer, håper dere har hatt en super dag.

 nå sitter jeg her helt utslitt etter en hektisk men kjempe kosleig helg . Jeg må beklage for 0 blogging i helga. det har vært fult kjør helt siden fredag. jeg har heller ikke fått takk noen bilder, borsett fra på fredag men det var med therese sin minnebrikke siden jeg klarte å glemme min hjemme. hvertfall på fredag var jeg hos therese sammen med solveig, mina og marie. vi hadde en jente kveld der alle hadde tatt med seg kake og vi så på gamle bilder fra barneskole. det var utrolig morsomt og se hvor stor forandringene var. det var veldig koselig med mye latter. 

I går måtte jeg i kirka for der skulle vi ha misjonsmesse. Meg og  sahra skulle ansiktsmale små barn. Det ble ikke veldig velykket, jeg kan ikke tegne en gang, og nå skulle jeg liksom tegne i fjeset til folk?!  men ungene ble ganske fornøyde, så da kan vel jeg være fornøyd? senere måtte jge hjem og rydde og vanske hele leiligheten siden vi skulle leie det ut til noen som skulle i en konfirmasjon, så da flyttet meg og mamma over til mormor. Hos mormor måtte jeg gjøre ferdig albumet til christina og bake cupcakes til Maren sin konf.

så i dag har jeg vært i konfirmasjon til christina. det var kjempe koselig med mye god mat og latter og mye nye folk som jeg ble kjent med. itilleg så er christina den eldste av barna, så det var fult av små barn som fløy rundt beina på meg, hahaha, men alt i alt var det utrolig koselig. 

Flere bilder fra konfirmasjonen til christina kommer senere!

- Hva har du gjort i helga?

Martine

Dyrepark dansing

13.05.2012 @ 11:58 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg vært i kirka og sett på alle de fine komfirmantete som komfirmeres i dag. Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal nå. Nå er jeg snart klar til å fra til dyrepaken igjen. Skal gjøre det samme som i går! 

 

Ha en fin dag!

Filmkos

12.05.2012 @ 21:04 i Blogg 1 kommentar

I dag har jeg hatt filmkveld sammen med mamma. Vi så bridesmades, det var ganske morsom egentlig. Det var bare meg og mamma hjemme så vi koste oss med film og masse godt. I dag var jeg jo å danset i dyreparken, det var utrolig gøy. Jeg var med på to danser og et skuespill. Vi skal gjøre det samme i morgen og jeg gleder meg noe helt sykt. 


Dette var det vi koste oss med...

-Har du vært i dyreparken noen gang?♥Solveig


Resultat av striping!

11.05.2012 @ 17:27 i Blogg 2 kommentarer

Meg og Mina kom nettopp hjem fra hårstripinga, elise ble også med, men hun farget da...tenkte jeg kunne legge ut resultatet til meg og mina. I kveld skal vi til therese med mange, det blir utrolig koselig. Vi skal ha mange kaker og masse pizza....gleder meg!

  - Hva synes du om resultatet? ♥Solveig

Hår striping

10.05.2012 @ 21:54 i Blogg 2 kommentarer

I morgen skal jeg stripe håret mitt lysere sammen med mina...er så utrolig lei av håret mitt...så det skal bli deilig med litt forandring. Det eneste jeg er redd for er at det skal bli gult, hadde en srøm om det i natt, så ja..hahah, men de er jo frisør så det burde ikke bli det.


her ser du litt av håret, bare at mitt er jo egentlig krøllete, hadde rettet det her...

Har du stripet håret ditt? Tror du det blir fint?♥Solveig

Glee!

09.05.2012 @ 22:19 i Blogg 1 kommentar

Nå sitter jeg å ser på Glee på pc! jeg er på episode 18 sesong 3, jeg er helt hekta. De kombinerer sang og musikk sammen med forelskelser og flauser, rett og slett alt som et tenåringsliv inngår. De lager også utrolig mange bra cover sanger av kjente sanger og de har mange forskjellige masup'er som jeg elsker! Hva er det ikke å elske? 

 

 

Beklager for forskjellig bildestørrelse men jeg måtte bare ha med et bilde av han. Elsker han!

Dette er en av favoritt sangene mine som han synger!

 

Ser du på glee?

Litke du sangen?

-Martine 

 

 

 

 

 


Outfit 09.05.2012!

09.05.2012 @ 14:29 i Blogg 0 kommentarer

 

Jumpsuite-bikbok // Dressjakke-H&M // nylonstømper-Lindex //

 


SKulle egentlig ta bilder av skoene ute, men så begynte det å regne så jeg måtte gå inn...
Sko fra Din sko

-Martine

Nytt design og header

08.05.2012 @ 14:35 i Blogg 1 kommentar

Nå har vi nettopp fått design og header. Det er endelig ikke noe sånn greier på headeren og profilbilde..skal endre litt på profilbilde, men eller så blir den sånn. Headeren er det Martine som har laget 

 

Hva synes du om headere? Designet?

Anbefaling!

08.05.2012 @ 13:51 i Blogg 1 kommentar

Inlegget blir skrevet av Martine

Jeg tenkte jeg kunne ha en anbefaling. jeg skal anbefale et hårprodukt som gir kjempe bra hold og gjør det og fleksibelt og enkelt og forme. Denne passer perfekt til mitt hår, spessielt siden haret mitt er veldig tynt. Dette produkte er fra Fudge og heter Fudge membrane gas .Jeg kjøpte denne på A-salon på sørlandsenteret men jeg tror du kan få kjøpt den hos de fleste frisørsalonger. Har også sett at de selger den på Blivakker.no for 129 kr!  den er absolutt hvert pengene! Produktet kan dere kjøpe her

Har du prøvd dette produktet før?

Tentamen

08.05.2012 @ 12:11 i Blogg 1 kommentar

Nå er jeg ferdig med tentamen, tror det gikk ikke det gikk så veldig bra. Den er nok litt kjedelig å lese. Nå sitter jeg hos elise og koser meg med resten av godteri mitt.
sminkefrie...nam...

Har du hatt norsk tentamen? Hvordan gikk det? 

Solveig

Kake!

07.05.2012 @ 21:44 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg og elise laget kake, det ble krydderkake med sjokolade fyll. Den ble utrolig god!
Nam!

Veldig fint ja...

Baker du ofte? Så den god ut? 

Bollefrikase

07.05.2012 @ 17:25 i Blogg 1 kommentar

Jeg lagde bollefrikase i dag, det var utrolig godt! Kjenner jeg håper jeg får det på praktisk..hehe! Nå skal jeg snart på butikken før jeg tar turen til Elise! 
ser kanskje ikke super godt ut, men det er helt nydelig <3

Hva synes du om maten? Så det godt ut? ♥Solveig

Bilder fra bursdagen!

06.05.2012 @ 20:14 i Blogg 0 kommentarer

I går var jeg jo som dere vet i bursdag til maren
love u martine   

HAHHAH, vi spilte et utrolig morsomt spill som heter latterkula hvor det var en eller flere som skulle gjøre det som sto på lappen ( feks: 2 personer. en er egg og en er bacon! ) så var det om å ikke le og den som lo først måtte ha på seg den parykken og en hatt som var oppå!elsker dere!glad i dere   

elsker deg   

Love u   

Hva synes du om bildene? 

♥Solveig


Dagen i bilder!

06.05.2012 @ 18:59 i Blogg 1 kommentar

Inlegget er publisert av MartineLikte du bildene?

Hva har du gjort i dag?


 

Inspirasjon

06.05.2012 @ 17:31 i Blogg 1 kommentar

Nå har jeg nettopp vært på weheartit.com og funnet noen bilder som inspirer meg skikkelig! Skulle bare ønske at jeg turte å gå sånn!Hva synes du om bildene? 

Jobbe

05.05.2012 @ 11:23 i Blogg 0 kommentarer

Nå skal jeg ut og jobbe i hagen....jeg skal jobbe i 2 timer, heldigvis får jeg penger for det! Etterdet skal jeg til byen sammen med mina! Jeg skal bare bytte den dongerivesten jeg kjøpte i en mindre størrelse og så skal jeg få penger av mamma til å kjøpe en shorts så skal ikke bruke noen av mine egne penger! 

 

Nå har jeg endelig fått inn hårvideoen i et redigeringsprogram, fikk det ikke inn i det programmet jeg skulle så vet ikke helt hvordan redigeringen blir, men jeg må bare prøve meg litt fram!Må du ofte jobbe? Hva må du gjøre isåfall?

Kjolen har kommet!

04.05.2012 @ 20:08 i Blogg 0 kommentarer

Nå har den ene kjolen min kommet, jeg venter fremdelses på den andre! Kjolen var litt stor oppe, men den passa nede! Hva synes du om kjolen?

Teenager Post

04.05.2012 @ 15:43 i Blogg 0 kommentarer

Jeg elsker denne siden, den er helt genial. Det er utrolig mange morsome poster som jeg kjenner meg igjen i ,men det er også mange poster om kjærlighetssorg og slike ting. Men jeg tenker hvorfor surmule over kjærlighetsorg, visst han dumpet deg var han ikke den rette for deg. Lev heller livet ditt og ny hver eneste dag istede for å ligge timesvis i senga å gråte hva er vitsen? Her kommer det hvertfall noen morsome poster som jeg kjenner meg igjen i.

 

 

 

 

 

 
Kjenner du deg igjen i noen av postene?

Den beste måten å øve på!

04.05.2012 @ 12:41 i Blogg 0 kommentarer

Martine skriver


I går hadde jeg praktisk prøve i mat og helse. Det er sånn at vi skal lage en rett hver og lærerene skal gå rundt å bedømme oss og sette karakter på hvordan vi gjør det og hvordan resultate blir. Jeg måtte lage ostesuffle og grove scones som gikk overaskende bra! Vi har ikke fått tilbake karakterene enda men håper på at jeg får bra, men tilbake til overskriften, på onsdag øvde jeg til praktisk prøve ved å lage mat. jeg lagde biffstroganof og klippekrans.. namm. er ikke det en utrolig bra måte å øve på? Det syntes hvertfall jeg så jeg tok noen bilder under prossesen. Enjoy!

 


den ferdige deigen med sukker og kanel på!


min spesial ingrediens, vaniljesaus!


klippekransen ferdig stekt... namm

 

Har du hatt praktisk prøve før? 

Liker du å lage mat?

 

10 kjappe om meg!

03.05.2012 @ 22:54 i Blogg 0 kommentarer

Hei cupcakes!

Som Solveig skrev tideligere skal jeg begynne å blogge her sammen med henne! Jeg har aldri hatt blogg før men jeg skal prøve å blogge hver dag. jeg kommer til å blogge om hverdagen min, mat og masse annet.

Nå tenkte jeg kunne ha 10 kjappe om meg slik at dere kan bli bedre kjent med meg!

1. Jeg heter Martine.

2. Jeg elsker MAT!! nam

3. Jeg elsker å lage mat, spesielt dessert!

4. Jeg er ekstremt kosete!

5. Jeg elsker å pynte meg.6. Jeg har av og til veldig kreative øveblikk der jeg begynner å designe klær.

7. Jeg er en sikkelig linselus, jeg elsker å bli tatt bilde av.8. Jeg elsker musikk.

9. Jeg er avhengi av vennene mine, elsker dere!

10. Jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli når jeg blir stor men har mange dømmer.

Har du planer for fremtiden?

Ny blogger!

03.05.2012 @ 21:53 i Blogg 0 kommentarer

Jeg har desverre ikke fått blogget i dag heller, har hatt utrolig mye og gjøre! Har nesten ikke vært hjemme... men fra i morgen av så skal jeg få blogget ordentlig! Tror jeg bare skal droppe den spørsmålsrunden, siden det virker ikke som at noen av dere er intreset i det!

over til overskriften! Det begynner en til som heter Martine som skal blogge sammen med meg!

I det siste har jeg fått flere å flere lesere og da hadde det vært hyggelig om dere kunne legge igjen en kommentar på innleggene? kanskje svare på de spøsmålene jeg stiller dere eller noe?Hva synes du om at det kommer en til som skal blogge?

Remember!

02.05.2012 @ 20:44 i Blogg 0 kommentarer

Sorry for null blogging i dag, men jeg har hatt en utrolig stress dag, kom ikke hjem før nå! Har vært på skolen, så dro jeg rett på komf og så rett på cheer og så rett på kor som vi hadde avsluttning! Vi badet og grillet, den var utrolig koselig! legger ut noen bilder hvis noen tok bilder!

Så minner jeg dere på spørsmålsrunda HER! HUSK OG KOMMENTER DEN!!!HUSK SPØRMÅLSRUNDA!

Spørsmålsrunde

01.05.2012 @ 21:41 i Blogg 0 kommentarer

Da var det tid for spørsmålsrunde. Jeg svarer på video! Så da er det bare spørre!Hva er ditt spørsmål?

Familieselskap

01.05.2012 @ 15:38 i Blogg 0 kommentarer

Jeg desverre ikke fått blogget i dag siden jeg har hatt besøk hele dagen og vi har bare vært ute på trampolina, har noen bilder og en video som jeg legger ut senere i dag, siden nå skal jeg i familie selskap, Vi skal feire mamma og farfar. 


det er den toppen jeg kjøpte i går på bikbokbukse - bikbok // topp - bikbok // jakke - h&m // sko - converse

Hva synes du om outfiten? Er du ofte i familieselskap?

Trampolina

01.05.2012 @ 00:00 i Blogg 0 kommentarer

Nå sitter jeg med mina og marie og spiser toast etter at vi har hatt et koselig besøk. Vi skal overnatte på trampolina i natt siden det ikke ble noe i går! 

Har også som sagt vært med elise i hele dag, Utrolig glad i deg!!Hva har du gjordt i dag? Har du overnattet på trampolina før?

Innkjøp

30.04.2012 @ 17:38 i Blogg 0 kommentarer

I dag brukte jeg ganske mye penger, noe som er utrolig dumt siden jeg snart ikke ha mere penger! får heldigvis penger i morgen! Nå skal jeg lage taco og kose meg med min søsken og mina! Senere kommer de som var her i går og skal ovcernatte på trampolina!

 


dette fra bikbok!Denne er fra gina!

Hva synes du? Har du noe av det samme?

Shoppestopp

30.04.2012 @ 16:11 i Blogg 1 kommentar

I dag har jeg vært på senteret sammen med elise! Dette var 3ganga på en uke, men jeg måtte siden det var 50% på hele bikbok! Nå har jeg bestemmt meg for å ha shoppestopp LENGE! 


genser - cubus // jakke -  h&m // sko - biancoHar du noe av det samme?

Egon

29.04.2012 @ 23:05 i Blogg 0 kommentarer

I dag har jeg vært på egon med 3 søte jenter, vi skulle egentlig være flere, men de kunne ikke alikavel! Nå har jeg besøk av 4 jenter som skal overnatte. Vi skal egentlig overnatte på trampolina, men vi får se om vi gidder siden det regner!


her er dagen outfit!glad i deg <3

dette var maten, den var utrolig god

Er du ofte ut og spiser med venner?

Milkshake

29.04.2012 @ 16:28 i Blogg 1 kommentar

Nå sitter jeg hos mina og chiller med one tree hill og milkshake. Senere skal vi til byen og spise med noe flere folk. Tar med kameraet så det kommer bilder. Legger også ut outfiten. 

Lager du ofte milkshake? så det godt ut?

Makeover

29.04.2012 @ 14:00 i Blogg 1 kommentar

I går så hadde jeg og søstra mi(12 år) en slags "makeover" på hverandre. Er det noen som har sett på thrinni og susanne oppdrarg norge? vi skulle hvertfall prøve og herme etter de..hehe! 

 

 


love u sis <3

det før bilde her er 1 år gammelt sirka!

Hva synes du om bildene?

Innkjøp

28.04.2012 @ 21:21 i Blogg 1 kommentar

Først vil jeg bare si gratulerer med dagen til mamma som blir 40 år i dag!!


Her er det jeg kjøpte i dag:
Hvis du lurer på hvor noe er fra så er det bare å spørre!

Har du noe av det samme? Hva synes du om tingene?

Senteret

28.04.2012 @ 17:50 i Blogg 1 kommentar

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra senteret sammen med marie. Viser innkjøpet senere i kveld. Det har også blitt noe kluss med redigeringen på hårvideoen så den kommer så fort jeg får fikset det.

her er outfiten

 

Hva synes du om outfiten?

Wants

28.04.2012 @ 12:28 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg nettopp stått opp i og med jeg ikke sov noe når vi så på filmene så var utrolig trøtt. Kvelden i går var utrolig koselig og gøy. Tok ikke med meg kameraet så legger ut bilder hvis jeg får tak i noen bilder.


lagde dette bilde før jeg var på shopping i går, så den hvite toppen kjøpte jeg..

Hva synes du om tingene?

Innkjøp

27.04.2012 @ 17:12 i Blogg 1 kommentar

Nå tenkte jeg bare at jeg kunne vise dagen innkjøp ble bare en ting og gave til mamma som har bursdag i morgen!Hva synes du om toppen?

Amrikanske pannekaker

27.04.2012 @ 13:50 i Blogg 2 kommentarer

Nå har jeg nettopp laget amrikanske pannekaker. 

Her er oppskriften:

2 porsjoner.

25g smør

1,3dl melk

1 egg

1,5dl hvetemel

1 ts bakepuler

1ss sukker

1/4 ts salt

 

1. Først blander du alt det tørre sammen i en bolle.

2. Så smelter du smøret og heller oppi melken!.

3. Deretter tar du oppi egget og rører alt sammen sammen.

4. Nå er det bare å steke de.

 

 

Nam så ikke det godt ut?

 

Har du smakt amrikanske pannekaker før? synes du det er godt?

Ringenes Herre!

27.04.2012 @ 12:29 i Blogg 3 kommentarer

I dag er jeg helt støl i hele kroppen, merket at det verket i lårene når jeg gikk opp trappen på skolen og så er jeg utrolig støl i magen og ryggen. Aner ikke hvor det kommer fra, hahahha, men det er sykt vondt!

Senere skal jeg til byen med Elise, selvom det ikker noe fint vær, så skal jeg på noe i kirka hvor de skal ha ringenes herre marraton med overnatting, og jeg bare elsker ringenes herre.

Jeg har to "wants" innlegg på lur til dere som kommer senere og så har jeg nettopp spilt inn hårvideoen så stay tuned! Outfiten for byen kommer også senere i dag!


ja, jeg vet det er samme bilde som i går, men jeg orker ikke og stille meg opp forann kameraet...hehe

 Har du sett ringenes herre? hva synes du om dem? 

På vei hjem til meg!

26.04.2012 @ 21:02 i Blogg 2 kommentarer

Nå er disse to nydelige kjolene på vei hjem til meg! Den rosa har jeg ventet på så lenge at de skal få inn igjen i min størelse og den andre har jeg sett på lenge, men vært utrolig usikker, men jeg tenker å bruke den på 17.mai.
ÅÅÅÅ, elsker de!!

Hva synes du om kjolene? har du noen av de?

Nytt design!

26.04.2012 @ 17:00 i Blogg 1 kommentar

Nå har jeg fått meg nytt design og ny header! må fremdeles endre på en del ting ser jeg.Hva synes du om om headeren og designet?

Outfit 26.04.2012

26.04.2012 @ 16:01 i Blogg 0 kommentarer


buske - cubus // genser - cubus

Hva synes du? Har du noe av det sammen? 

Kos

26.04.2012 @ 14:08 i Blogg 1 kommentar

Været er det samme som i går så nå sitter jeg å koser jeg meg med kakao og skal se på one tree hill.

Skal prøve å lage en hårvideo til dere i dag eller i morgen! 
 Ser du på one tree hill?

Nelly "Wants"

25.04.2012 @ 22:51 i Blogg 2 kommentarer

Noen kjoler jeg har sykt lyst på, det er flere, men de var utsolgt.Hva synes du om kjolene?

Tom for ideer!

25.04.2012 @ 15:27 i Blogg 2 kommentarer

Jeg er helt tom for ideer og lurer på hva dere vil lese. Hva vil dere at jeg skal blogge om?? Det hadde vært koselig om dere kunne legge igjen en kommentar. Det gir utrolig mye inspirasjon.


random bilde

Hva vil du jeg skal blogge om?

 

Innevær

25.04.2012 @ 13:55 i Blogg 0 kommentarer

Været ute er ikke særlig fint i dag. Så jeg holder meg inne..hehe. Skal på cheer i dag også og så etter det drar jeg rett på elevkveld på skolen. Det er en kveld hvor hele skolen kan komme og det er cafe, underholdning og masse gøy man kan gjøre. 


Langt der henne kan vi egentlig se land på den andre siden vannet, men i dag går ikke det pga tåken.

Har dere noen elevkvelder?

Anbefaling

24.04.2012 @ 21:11 i Blogg 0 kommentarer

Nå tenkte jeg å ambefale dere ett produkt som jeg har brukt en stund som passer godt for dem med litt uren hud.  Jeg påfører den hver morgen og kveld, men jeg har ikke brukt den i det siste, siden jeg har glemt det. Men produktet heter Clean Start. 


Det er disse produktene som jeg bruker, men jeg bruker ikke alle sammtidig, jeg bruker 3 eller 4.


Den første bruker jeg som en rens som jeg vasker av etter jeg har tatt den på. Den andre en spray som jeg sprayer på etterpå, det er også en rens.


Dette er en skrub som skal brukes 3 - 4 ganger i uken.


Den første er en nattkrem som jeg tar på etter rens. Og den andre er en dagkrem som jeg også tar på etter rens.

Har du noen av disse produktene?

Smoothie

23.04.2012 @ 19:19 i Blogg 1 kommentar

Jogge turen var utrolig velykket, vi bestemte oss fatisk for å jogge hver mandag, haha. Nå sitter jeg å drikker smoothie, den ble utrolig god, og drar snart på bibelgruppe med komfen. Det er faktisk utrolig koselig  og vi får alltid noe godt. 

Skal jeg legge ut oppskriften til smoothien?

Sminkevideo

23.04.2012 @ 17:11 i Blogg 2 kommentarer

Her er den sminkevideoen jeg lagde i går, tenkte jeg kunne lage en hårvideo også hvis noen vil det?

 

Hva synes du?

Skal jeg lage hårvideo?

Jogge

23.04.2012 @ 15:04 i Blogg 1 kommentar

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. På skolen i dag hadde vi om kosthold, og det ga meg skikkelig motivasjon til å trene. Så nå skal jeg bare spise og så drar jeg om Marie ut på en liten joggetur. Drar innom butiken på veien hjem og kjøper meg smoothie.


kjenner jeg gleder meg til jeg finner mitt eget kamera nå....hahah!

Har dere hatt om kosthold på skolen?

Outfit 22/04-2012

22.04.2012 @ 21:24 i Blogg 0 kommentarer

Nå sitter jeg hjemme med mina og elise. Filmen var utrolig morsom. 


bukse - cubus // top - gina tricot
Har du sett den filmen?

Rom Dekorasjon

22.04.2012 @ 16:47 i Blogg 0 kommentarer

For ca en uke siden var jeg på ikea, og da kjøpte jeg noen rosa og hvite steiner og et lys til rommet. Jeg har sotte dem sammen og nå lurer jeg på hva dere synes.
sånn ble resulatatet.

Hva synes du?

Kino

22.04.2012 @ 14:51 i Blogg 1 kommentar

I dag regner det sykt mye ute i dag, noe som er veldig deilig en gang i blandt. Det er så deilig å sitte inn å se på tv og ha kakao når det regner ute. Nå sitter jeg å ser på tv sammen med elise. Vi skal på kino i dag kl 6 sammen med en del andre og se american pie reunion. Nå skal vi bare stelle oss ferdig så er vi klare. 

Jeg har spilt inn en sminkevideo til dere som kommer i morgen eller i dag.


hahaha, drit stykt bilde...

Har du sett den filmen før?

Peppes Pizza

21.04.2012 @ 19:53 i Blogg 0 kommentarer

Nå kom jeg nettopp hjem fra en utrolig gøy og slitsom dag. Vi trente i fem timer med koregrafi og stunt. Etter det så gikk en del av oss på peppes pizza, det var utrolig koselig. Nå skal jeg sitte barnevakt for mine søsken og så kommer elise. 

Jeg legger ut outfiten senere i kveld.Hva gjør du i kveld?

Trening

21.04.2012 @ 11:36 i Blogg 0 kommentarer

I dag skal jeg trene med cheerleading laget som jeg sa i går. Jeg skal blogge mere nrår jeg kommer hjem derifa. 

Nå må jeg løpe, snakkes.


hahah, stygt bilde

Hva skal du i dag?

Fredagskos

20.04.2012 @ 23:01 i Blogg 5 kommentarer

Nå sitter vi og koser oss med jordbær og masse digg. I kveld skal vi ha en skikkelig jente kveld, med en skikkelig ordentlig jente film. 

I morgen skal jeg på cheerleading kl 12 og vi slutter kl 17, men vi skal kanskje ut og spise etterpå så kommer kanskje ikke hjem før litt sent, men jeg skal prøve å blogge en gang før jeg drar også.

 

Hva gjør du i dag?

 

Innkjøp

20.04.2012 @ 19:33 i Blogg 3 kommentarer

Nå har jeg nettopp vært på senteret sammen med mamma. Vi måtte bruke enjoy kortene som går ut neste uke. 

Fikk også kjøpt meg noe som jeg skal lage innbydelser til i konfirmasjonen. Den er ikke før i september, men må få levert de før sommer ferien.

Nå skal jeg til en venninnne og overnatte der sammen med søte Mina.


Dette skal jeg bruke på innbydelsene
Hva synes du om innkjøpet?

 

Begynner igjen

20.04.2012 @ 15:59 i Blogg 0 kommentarer

Da begynner jeg å blogge igjen. Skal få nytt design og ny header.  

Tenkte bare jeg skulle si noe om meg selv. Jeg heter Solveig og er 14 år, blir 15år i desember og er 163cm høy. Jeg bo i Kristiansand. Jeg spiller fotball, synger i kor og går på cheerleading. Jeg elsker å synge og stå på en scene. Drømmen min er å få være en av hovedrollene i en musikal en gang. 

Kommer du til å lese bloggen? 

Innspilling

15.10.2011 @ 09:53 i Blogg 0 kommentarer

Sorry for at jeg ikke har blogget noe i det siste, men jeg har vært veldig oppatt i studio i det siste. På torsdag var jeg, I går var jeg og spilte inn fra halv 12 på dagen til 21 på kvelden på to forskjellige plasser. I dag skal vi spille inn fra kl 11 på morgenen til kl 18. så det blir lange dager..heheh. Og på lørdag skal vi spille inn fra kl 11 til 13. Men siden jeg har solo så må jeg være der til kl 18. Vet ikke om jeg får blogget noe de dagene, siden det blir veldig hektisk, men skal få prøvd å blogge noe.


h
ahahah, tok litt bilder av meg selv, når jeg spilteinn.ahahah <3

-Har du spillt inn noe før?

Day 6

09.10.2011 @ 12:33 i Blogg 0 kommentarer

Day 6 - Hva har du i sminkepungen?
Dette er litt av sminken..ikke alt

Noen av kremene mine <3

-Hva synes du?

Bursdag

08.10.2011 @ 18:28 i Blogg 0 kommentarer

Nå drar jeg i bursdag til sigrid, blogges når jeg kommer hjem...det blir anskje sminkevideo.


dette er det jeg skal gå med


hahha, webcam <3

-Er du ofte i bursdag? 

Day 5

08.10.2011 @ 11:34 i Blogg 1 kommentar

Day 5 - Det du kjøpte deg sist.

Dette kjøpte jeg meg i går:

-Hva synes du?

Jobbedag

08.10.2011 @ 10:52 i Blogg 1 kommentar

I dag skal vi jobbe i hagen...siden vi har super masse epler som må kastes. Etterdet skal jeg ta med meg mine søsken og min kusine og fetter på knerten i knipe. Trenger en unskyldning til å gå på den filmen. Senere skal jeg i bursdag til Sigrid


hahahah

-Hva skal du i dag?

Sorry

07.10.2011 @ 11:57 i Blogg 0 kommentarer

Sorry for at jeg ikke har blogga noe, men jeg har vært hos mormor sammen med mina, og det er oppi trøndelag. Jeg har ikke vært så mye på daten, men meg og mina har filma en del, så det kommer en video seinere. Vi har tatt noen få bilder:

-Hva har du gjordt i det siste?

 

Fotoshoot

02.10.2011 @ 19:51 i Blogg 6 kommentarer

Her er noen av bildene fra Katrine kommer en del seinere også <3

-Hva synes du?

Fotoshoot

01.10.2011 @ 19:04 i Blogg 0 kommentarer

Nå har meg og mina vært ute å hatt en liten fotoshoot. Bildene ble ikke så bra, så utrolig flaut å legge de ut....

-Hva synes du? 

Utfordringsrunde

01.10.2011 @ 16:35 i Blogg 3 kommentarer

Nå starter meg og mina utfordringsrunde, den skal lages snart så da må dere sende mange utfordringer, vi gjør de tingene som vi har noe av <3


måtte bare ta en random bilde

-Skriv en utfordring ?

Mina

01.10.2011 @ 10:53 i Blogg 0 kommentarer

Nå er mina her, mina og martine var her i går kveld, men martine har reist til syden nå så hun måtte dra hjem på kvelden. vi tok ikke noen bilder siden kameraet var tomt for strøm. 


mina er hun som står helt til venstre, vesiden av meg <3 glad i deg <3

- Hva har du gjordt i går?

BTS

29.09.2011 @ 19:22 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg nettopp vært på fotoshoot med KATRINE. Hun er utrolig flink til å ta bilder...gleder med til å se resulatet. Meg, helene og helene skal lage en cd, så tok vi bilder til koveret og sånne andre bilder.

her er noen bilder vi tok mens vi ventet:

-Hva synes du ?

Day 4

28.09.2011 @ 15:39 i Blogg 0 kommentarer

Day 4 - Antrekket ditt i dag.


Sånn ser jeg ut når jeg skal på kor senere i dag...vi skal ta bilder til cover, så vi måtte ikke ha på noe hvit overdel, så ja. Helt sminkefri, men skal sinke meg etterpå..

-Har du noe av det samme? 


Day 3

25.09.2011 @ 15:47 i Blogg 0 kommentarer

Day 3 - parfymene dine

Dette er parfymene mine- Hva synes du?

Presentering

25.09.2011 @ 15:22 i Blogg 0 kommentarer

I dag har jeg vært i kirka og blitt presentert, siden vi er komfirmanter:beste komfgruppa <3

-Har dere blitt presentert?

Komfturen

24.09.2011 @ 22:52 i Blogg 0 kommentarer

Her er noen bilder fra turen:


vårt nydelige bord...(kokkekampen)mitt bord


 halt om halt...halve med bernesauce og halve tacothe winning theme...:(


så hadde vi dorullfotball, utrolig gøy..<3

Dette var en helt konge tur, gleder med til neste komftur, mange herlige menneske og ledere. 

-Har du vært på komftur?

Komftur

23.09.2011 @ 16:34 i Blogg 0 kommentarer

Nå drar jeg på komftur..så må legge ut day 3 i morgen...

snakkes <3

Day 3

22.09.2011 @ 14:54 i Blogg 0 kommentarer

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.


gammel, men elsker den <3

 elsker denne sangen..<3

 <3

 

Hva er dine tndlingsanger? <3

20 days

21.09.2011 @ 20:50 i Blogg 4 kommentarer

Da prøver jeg på 20 dager....håper jeg greier det..

Day 1 - Profilbildet ditt på Facebook.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Parfymene dine.
Day 4 - Antrekket ditt i dag.
Day 5 - Det du kjøpte deg sist.
Day 6 - Hva har du i sminkepungen?
Day 7 - Mobilen din. 
Day 8 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 9 - Din favorittblogg.
Day 10 -en annbefaling.
Day 11 - En ferie du vil på igjen.
Day 12 - En sang som får deg til å gråte.
Day 13 - Noe du er redd for.
Day 14 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 15 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 16 - Alle premiene du har vunnet.
Day 17 - Favoritt serie(r)
Day 18 - Lommeboken din.
Day 19 - Ti ting om deg selv
Day 20 - hvilke hår produkter du bruker

Day 1: profilbildet ditt på facebook.


-Hva synes du? 
Lekser...

19.09.2011 @ 19:13 i Blogg 0 kommentarer

Nå sitter jeg å holder på¨med lekser mens jeg ser på startkamp...<3 hater lekser, men elsker startkamp.


....

-Har dere mye lekser?

Foktighetskerm

19.09.2011 @ 15:41 i Blogg 3 kommentarer

Denne foktihetskremen har jeg brukt en stund nå...men føler ikke den hjelper så mye. Den er fra body shop. Nå skal jeg kjøpe med en ny en og lurte på om dere hadde noen forslag til en ny. Den må hjelpe for tørr hud. Har du noen forslag?


dette er alstå den jeg bruker nå <33

-Har du noen forslag? 

Smykkeskrinet mitt

18.09.2011 @ 18:30 i Blogg 0 kommentarer


smyker og ringer..øredobber...dåpsting..ting fra utenlandet..+ denne med...

...øredobber <3

Nå drar jeg snart til renate for å ha en liten "jentekveld"...skal ta med kameraet så det kommer bilder..<3

- Hva synes du?

Døgnet

18.09.2011 @ 13:55 i Blogg 2 kommentarer

I går var jeg på noe som heter døgnet som er en sånn ting som er annahvert år på en skole. Det er disco der og masse forskjellige aktiviteter og i år var det faktisk skumparty der også. Også var det en konsert der som meg og 2 andre som heter helene sang på..det var utrolig gøy!

 her er den en sangn...har ikke den andre...<3

-Hva synes du?

Bløtkake

18.09.2011 @ 12:42 i Blogg 1 kommentar

hahahha, nå prøvde jeg med for første gang å lage bløtkake alene...og ja hva kan man si...hehehe. Hadde egentlig tenkt ¨å lage oreokake, men så hadde de ikke sjokolademouse på butikken...derfor lagde jeg bløytkake med oreo <3


dette er det du trenger + vann <3


så tar du egg og vann og blander det sammen med posenså tar du det oppi en rund form og inn i ovnen...så er det bare og venteså tar du på krem og oreo og da blir den sende slik ut... <3

-hva synes du? 

Hva skal jeg blogge om?

17.09.2011 @ 15:22 i Blogg 4 kommentarer

Nå har vi besøk så dette blir bare et haste innlegg..siden jeg sa til mamma at jeg bare skulle ned for å skru av daten..heheh <3

Tente bare jeg måtte spørre hva dere ville at jeg skal blogg om...hva dere synes er gøy å se på blogger og hva som ikk er like gøy...SÅ SI HVA DU VIL JEG SKAL BLOGGE OM! <3


hhehe...

-Hva skal jeg blogge om?

Velkommen til min blogg!

17.09.2011 @ 13:32 i Blogg 0 kommentarer

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits