Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: hverdag

Today

06.07.2012 @ 11:47 i hverdag 1 kommentarDette blir bare et raskt innlegg siden nå drar jeg til dyrepakren sammen med noen venner og så drar jeg til farmor og farfar og klipper plenen dems. I går var jeg på noe som heter handelens dag i byen, så jeg legger ut innkjøpet når jeg kommer hjem!

Har du vært i dyreparken?

Solveig

 

Happy Birthay

02.07.2012 @ 23:02 i hverdag 0 kommentarer

beklager for ingen oppdatereinger i dag, men brorer min har hatt bursdag så har vært ganske opptatt og så går jeg bare rundt i kosetøy og ingen sminke. Dagen har gått til broren min har åpent pakker, vært på butikken og kjøpt litt godt og vært ute og spist. 

Jeg legger også ut noen bilder fra leiern jeg var på forige uke når jeg var på leir....når jeg får de! Her er et av de som jeg allerede har..

Hva har du gjordt i dag?

Sovleig

EM finale

01.07.2012 @ 21:45 i hverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg og broren min klisteret forann tven med EM finalen mellom Spania og Italia! Vi heier på Spania! Spania har tatt ledelsen 2 - 0.
beklager dårlig kvalitet på bildene, men fant ikke kameraet mitt!

Ser du på EM? Hvem heier du på?

Solveig

 

Jeg ser fram til...

23.06.2012 @ 14:12 i hverdag 1 kommentar

Tenkte jeg kunne legge ut hva jeg ser fram til i sommer!

...bli brun

...Gå med venner

...være på stranda


...bade

...krik action

...kroatia

...spise god mat
...hytta

...kjøre båt

Hva gleder du deg til i sommer?

Solveig

Kamp

21.06.2012 @ 22:15 i hverdag 0 kommentarer

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra fotball kamp. Kampen gikk veldig bra, vi vant 6-3! Når jeg kom hjem hadde mamma stekt pizza til meg. I kveld skal jeg bare kose meg hjemme siden er veldig sliten etter kampen.
Uten sminke

Har du spillt fotball?
 

Sommerferie!

21.06.2012 @ 16:13 i hverdag 0 kommentarer

Endelig er det sommerferie. Det er så utrolig deilig, og været er super herlig i dag. Har vært hos marie sammen med noen venner. Vi skulle egentlig se på gossip girl, men det var så fint vær at vi tok oss heller en tur ut. Vi har vært på trampolina og spillt volleyball. Har du sommerferie? Hva har du gjort i dag?

Pizza dinner

20.06.2012 @ 22:21 i hverdag 0 kommentarer

I morgen er det siste skoledag, vi skal bare spise ltt godteri, få karakter kortet og så drar jeg hjem. Jeg skal på stranden etterpå hvis det er fint vær. I dag har jeg vært på stranda med hele 9ende. Jeg var der ganske lenge så kom ikke hjem før i halv 6 tiden, etter det dro jeg på butikken å møtte martine før jeg dro hjem til henne og lagde pizza! Jeg skal overnatte hos Martine i natt!


Hva synes du om bildene? Når er din siste skoledag?

Solveig

skolen...eller ikke

19.06.2012 @ 12:11 i hverdag 1 kommentar

Nå skulle jeg egentlig vært på skolen å sett på en film om andre verdenskrig som varer i 3 og en halv time, men siden vi var så flink til å protestere så fikk vi gå hjem istedet. Så nå er elise her og vi har bakt kake. Snart drar vi ut og koser oss i sole siden det er ganske fint vær i dag. Senere drar jeg til nupen parken og stunter med noen fra cheer. 

Hva skal du i dag?

Solveig

Bilder fra summer open

18.06.2012 @ 17:07 i hverdag 0 kommentarer

Hva synes du om bildene? 

Solveig

2 plass i summer open!

17.06.2012 @ 19:31 i hverdag 2 kommentarer

Kom hjem fra summer open seint i går kveld. Det var en helt utrolig opplevelse. Vår første konkuranse og så kom vi på 2 plass! Vi forenklet pyramiden vår 10 minutter før vi skulle på matten pga noen regler, det var jo selfølgelig litt dumt at ikke vi fikk vist den egentlige pyramiden vår, siden den var vanskeligere og bedre, men er utrolig fornøyd. Legger ut bilder og tingene jeg kjøpte senere, men her er hvertfall videoen!

 

Hva synes du? Så det gøy ut?

Solveig

Sommer og sol

14.06.2012 @ 18:22 i hverdag 0 kommentarer

Endelig har varmen kommet tilbake. Mina er her og vi har nettopp vært ute og spist jordbær med fløte, vannmelon og iste. Nå har vi kommet oss inn og vi skal se på one tree hill. Hvis ikke noen har skjønt det så ser vi på alle sesongene og vi er på sesong tre. Hva har du gjordt i dag?

Solveig

Resultatet av innbydelsene

14.06.2012 @ 15:31 i hverdag 1 kommentar

Nå er jeg ferdig med innbydelsene til komfen. Nå må jeg bare få inn tekst og et bilde og så er jeg ferdig. Hva synes du om dem? 

Solveig 

Nå har jeg nettopp..

13.06.2012 @ 12:43 i hverdag 0 kommentarer

..Hatt prøve muntlig. Det gikk helt greit synes jeg. Jeg fikk 4/5 og jeg kom opp id et jeg minst ville komme opp i. Nå drar jeg snart på komf og ådrar jeg rett på generalprøve med cheerleadingen.

Hva du hatt prøve muntlig? Hvordan gikk det?

Cheerleading!

12.06.2012 @ 20:56 i hverdag 1 kommentar

Om fire dager, altså på lørdag så reiser jeg til til bærum på en konkuranse med cheer laget mitt som heter summer open. Jeg skal konkurere sammen med gladiator eller spartas som vi kaller oss. Etter sommer så blir vi mest sansynlig litt spilttet siden noen skal begynne på et annet lag. Jeg gleder meg utrolig mye, i og med at dette blit min første konkuranse. Jeg har gått på cheerleading siden litt etter høstferien. Jeg et at mange tror at cheerleading bare er sånne duske damer som heier på lagene sine sånn som du ser på filmer og serier, men det er det ikke. Cheerleading er utrolig tungt, man får skikkelig merke det på kondisen. Et show er sammensatt at både dans, hopp, løfting, kasting, pyramide og rop. Så hvis du tenker at cheerleading er utrolig lett og at man bare går rundt med dusker og roper litt så tar du feil, det er helt utorlig krevende!


Hva tenker du om cheerleading?

Solveig

Lotus

10.06.2012 @ 17:36 i hverdag 0 kommentarer

Nå drar jeg på lotus sammen med noen herlige jenter.  Det er en kina resturang i byen. I dag har meg og mina vært i kirka hvor jeg sang, og så har vi sett på one tree hill. bukse - cubus // gnser - bikbok // vest - h&m

Har du vært på lotus før? Hva har du gjordt i dag?

Trenigshelg

10.06.2012 @ 13:20 i hverdag 1 kommentar

Sorry for at jeg ikke har blgget noe denne helgen, men jeg har ikke hatt tid siden jeg har vært å trent med cheerlaget mitt i fem timer i går og i dag har jeg vært å sunget i kirka. Skulle egnetlig trent i dag også, men jeg rakk det ikke siden jeg skullel synge.

Her er det meg som blir kastet opp i lufta


Det var noen bilder fra i går når vi trente

Hva synes du om bidene? 

Prøve muntlig..

08.06.2012 @ 10:38 i hverdag 0 kommentarer

Nå skal jeg til en i klassen og øve til prøve muntlig. Jeg kom selfølgelig opp i naturfag...det var det jeg ikke ville. Vi skal på butikken først å kjøpe noe godt vi kan ha når vi skal øve og så blir det inntens pugging i noen timer framover. Når jeg kommer hjem skal jeg spille kamp, før jeg drar på lofte og ser på mtw. Denne helga skal mina sove hos meg hele helgen og så skal jeg øve med cheer laget mitt. Nå er det bare 8 dager før vi drar til summer open, jeg gleder meg helt sykt mye. 


det er meg på toppen, jeg jeg jobber fremdeles med den scorpen min. Vi skal blandtannet gjøre sånn på summer open.

Har dere prøve muntlig? Hva synes du om bilde?

Solveig

Idrettsdag

05.06.2012 @ 15:19 i hverdag 1 kommentar

Nå har jeg og mina nettopp hatt iddrettsdag og nå er jeg så veldig sliten..senere i dag skal jeg også på cheerleading, så ja...får se hvordan det går. Vi hadde 60 meter, lengde og alle de vanelige friidretts tingene. Vi hadde noen fra klassen som skulle løpe stafett, der var jeg med og det gikk egentlig utrolig bra. Vi kom først inn til mål, men ble disket siden det skjedde noe galt med den ene vekslingen vår, menmen...Jeg var også med på 800m som var utrolig slitsomt men, meg og therese bestemte oss får å løpe siden de to beste jentene og guttene fikk premie. Og så var vi de to eneste jentene, så vi får peremie på skolen i morgen. 

Nå er mina her og vi ser på one tree hill...som vanlig. Vi har laget oss en rips smoothie som ble veldig, veldig god.Hva har du gjordt i dag?Solveig

Chill

04.06.2012 @ 15:41 i hverdag 1 kommentar

Nå sitter jeg å chiller med med mina og elise, vi ser på one tree hill...som vanlig og så har vi vært på butikken og kjøpt kake som vi skal lage oss etter vi har spist middag. I dag skal jeg bare se på one tree hill hele dagen og ikke gjøre noe som helst. 

Hva skal du i dag?

Solveig

Byen

02.06.2012 @ 10:30 i hverdag 0 kommentarer

Nå har meg og mina nettopp våkent og snart drar vi til byen med mange herlige mennesker. Nå er min shoppe stopp over så nå kan jeg endelig shoppe igjen. Legger ut innkjøpet senere i dag.Hva skal du i dag? Har du hatt shoppestopp før?Solveig

Forbredelser

01.06.2012 @ 18:28 i hverdag 1 kommentar

Nå holder jeg og mina og forbrede mina sin bursdag. Det er nå tre kvarter til bursdagen begynner så vi må kjappe oss litt..hehemina <3

Kos dere videre i kveld!Solvieg

Oth

01.06.2012 @ 12:25 i hverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på one tree hill og spiser opp tenatemns godiset mit fra onsdag. I dag hadde vi bare tre timer noe som betyr at vi slutten halv 12 og i site time så spillte vi bare kort så det ble en veldig deilg dag. Senere skal jeg i bursdag til mina og overnatte der til i morgen.Hva skal du i dag?

Solveig

Trening

23.05.2012 @ 15:40 i hverdag 2 kommentarer

Nå stikker jeg på trening, så snakkes vi i kveld!
ups...uklart bilde..

Snakkes!

Solveig

Summer feeling

22.05.2012 @ 15:57 i hverdag 1 kommentar

Nå ligger jeg ute på hverandaen og koser meg med capri - sonne..Det er 26 grader grader ute så det kjennes ut som jeg holder på å bli kokt opp. Snart skal vi til farmor og farfar og grille, så skal jeg på cheer. Jeg har tatt outfit bilder til dere som jeg skal legge ut i neste innlegg.

her ligger jeg å koser meg

Er det så varmt der du bor?

Solveig

 

Bilder!

22.05.2012 @ 15:12 i hverdag 0 kommentarer

Hei, jeg rakk i blogg mer enn et inlegg i går siden det var så fint vær så jeg følte jeg måtte nyte det mens det forsatt var her. så nå sittet jeg ute i sola i kansje 30 grander (?) det er hvetfall kokvarmt, holder på å smelte vekk. men jeg må snart gå inn for jeg skal på trening og senere gå til christina for å øve til prøve. men jeg tenkte at jeg kunne legge inn litt bilder fra helga både fra konfirmajonen og noen bilder meg og therese tok.. så Enjoy!My best Friend!


Namm..

Mamma<3

Hva syntes du om bildene?

Martine

 

Kjole VS

21.05.2012 @ 20:01 i hverdag 4 kommentarer

I dag så så jeg at vi hadde fått mail om at kjolen jeg bestilte ikke hadde blitt sendt siden det var feil at de hadde den inne, så nå venter jeg på at kjolen skal komme inn i min størrelse igjen. Men jeg har også funnet en annen kjole som jeg synes er utrolig fin, så jeg vet ikke helt hvilken jeg skal ha, så da tar jeg bare en kjole VS.

Hvilken kjole synes du var finest?

Solveig

TV superstar

19.05.2012 @ 18:48 i hverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg å spiller et utrolig gøy spill sammen med meg og mine kusiner og søsken. Dagen i fag har gått til det spillet, trampolina, tur, og bursdag til farmoren til kusinene mine. Nå skal vi snart spise pizza og se på chapions leage finale. 

Har du prøvd det spillet før?♥Solveig

Reise

18.05.2012 @ 13:55 i hverdag 0 kommentarer

Nå reiser jeg til noen av min familie som bor litt utenfor oslo, Og gjett hva...vi skal kjøre bil!! Jeg hater og kjøre bil når vi skal reise så langt. Vi skal sitte i ca 6 timer i bilen...Menmen, nok klaging. Jeg skal være der hele helgen så får se hvor mye blogging det bilr fra min side, så Martine må ta seg av bloggen denne helgen. Jeg skal ta med dataen så skal få prøvd ett innlegg hver dag hvertfall. 

I går var jo jeg med velding mange folk hos Martine og det var utrolig koselig. Det ble en vellykket og klald 17.mai, håper dere også hadde en fin 17.mai!


Et bilde fra i går av meg og mina søsken rett før toget!

Hadde du en fin 17.mai?♥Solveig

 

17.mai

17.05.2012 @ 07:35 i hverdag 0 kommentarer

Skal bare hoppe inn i kjolen så er jeg helt klar til 17.mai. Men noe dumt er at det er ikke noe fint vær ute, vet ikke om det regner, men hele bakkern er blaut hvertfall. Sminkevideoen kommer i morgen tror jeg.

 

Hvordan skal du feire din 17.mai? Er det fint vær hos deg?♥Solveig

Pugging

14.05.2012 @ 20:55 i hverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg å øver til mat og helse prøve i morgen. Mat og helse er avgansfag i år så det er veldig viktig å få en bra karakter. Vi skal også ha gitarprøve i morgen som også er avgangsfag. 

Har dere noen avgangsfag i år?♥Solveig

Hjemmedag

14.05.2012 @ 10:24 i hverdag 0 kommentarer

Vi er så hedig at vi har hjemmedag, så da ble Marie, Helene og Mina med meg hjem. Vi lager pizza og ser på bridesmades(igjen). Har dere noen gang hjemmedag?♥Solveig

Plask regn

10.05.2012 @ 14:53 i hverdag 2 kommentarer

I dag var vi på den kraft stasjonen. Kan ikke si det var sånn utorlig gøy..hehe, og det jeg ikke viste var at vi måtte gå ute også, og det plask regner ute. Jeg, så smart som jeg er hadde tatt på meg tøy sko og vår jakke. Nå har jeg fått skiftet til kosetøy og sitter å ser på slankekrigen, det er så utrolig gøy. 
Ser du på slankekrigen? Synes du det er gøy?♥Solveig

hits