Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: innkjøp

Innkjøp - Handelensdag

07.07.2012 @ 10:48 i innkjøp 0 kommentarer

Fikk ikke lagt ut innkjøpet går siden jeg ble hos farmor og farfar lengre en jeg hadde planlagt.

bikini - hm


Converse - Euro sko


id bare minerals - mirabell hudpleie

Har du noe av det samme?

Solveig

New in

03.07.2012 @ 13:07 i innkjøp 1 kommentar

I går kveld kom mamma og min søster hjem fra kaliningrad som er en plass med russland. De hadde tatt med seg hjem noen gaver og det ene jeg fikk var en veldig gul, men egentlig en utrolig kul lommebok.

Hva synes du om lommeboken?

Solveig

På vei hjem til meg

01.07.2012 @ 15:49 i innkjøp 0 kommentarer

Jeg må først beklage for at jeg har vært veldig fraværene den siste uken, men jeg har vært på en leir i bø som heter action. Den var utrolig gøy, men nå har jeg kommet hjem så nå skal jeg begynne å blogge igjen. Nå har jeg netopp bestillt meg en shorts og en kjole, de er så fine og jeg gleder meg utorlig mye til de kommer!


åååå, denne er så fiiin!!! elsker ryggen


Elsker den!

Hva synes du om plaggene?

Solveig

Hvilken kjole?

12.06.2012 @ 16:59 i innkjøp 2 kommentarer

I september skal jeg i bryllup og jeg trenger en ny kjole og jeg vet ikke hlet hvilken, jeg vet at jeg vil ha en lang kjole så har jeg to funnet to fine kjoler på en nettside som jeg har utrolig lyst på, men så vet jeg ikke helt vilken jeg synes er finest. Så derfor lurte jeg på hva dere synes?


1.2.

Hvilken var finest? 1 eller 2?

Solveig

Innkjøp 7 juni!

07.06.2012 @ 22:26 i innkjøp 3 kommentarer

I dag var jeg og shoppet igjen. Hadde egentlig ingen planer om å dra og shoppe i dag, men så fikk jeg vite på skolen at det var 50% på hele bikbok. å etter skolen så tok meg og marie oss en tur opp på senteret. Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men noe ble det. Nå får jeg besøk av elise som skal overnatte her i natt og i morgen blir det pugging til prøve muntlig. Jeg kom opp i naturfag, det var noe jeg absoulutt ikke ville komme opp i. Alt er fra bikbok!Hva synes du? Har du noe av det samme?

Solveig

Gårsdagens innkjøp

03.06.2012 @ 16:48 i innkjøp 0 kommentarer

I går ble det ikke mere blogging fra min side siden jeg dro til therese etter byen og overnattet. Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet. Jeg fikk byttet kjolen jeg fikk av mamma også.


BIKBOK - 79kr

BIKBOK - 79kr

H&M - 249krBIKBOK - 149kr

H&M - 99kr

Hva synes du om innkjøpet? Har du noe av det samme?

Solveig

Kjole?

24.05.2012 @ 16:52 i innkjøp 4 kommentarer

I går så kom mamma jeg fra oslo og da hadde hun kjøpt en kjole til meg som jeg kunne få, men problet mitt er bare at jeg ikke vet helt om kjolen er så veldig typisk meg, så nå lurte jeg på hva dere synes?Hva synes du om denne kjolen? 

Solveig

Innkjøp ++

09.05.2012 @ 21:41 i innkjøp 4 kommentarer

I dag har jeg vært på øvelse i dyreparken siden jeg og mange andre skal danse der på lørdag og søndag. Skal også være med på et lite skuespill. Jeg gleder meg veldig, håper det blir bra. I morgen skal vi på et kraftstasjon med klassen..aner egenlig ikke noen ting om hva vi skal der...hehe. I dag var jeg jo som sagt og prøvde bunaden og den satt veldig fint. Kjøpte også en rød shorts som jeg har hatt lyst på en stund. Har også veldig lyst på rød bukse, men jeg finner det ingen plasser, Noen som har noen tips til hvor jeg kan finde det?

denne shortsen kosta 99 kr på h&m!

Hva synes du om shortsen? Vet du hvor jeg kan få kjøpt en rød bukse? ♥ Solveig


hits