Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: mai 2012

Sko vs

29.05.2012 @ 20:33 i Blogg 0 kommentarer

nå sitter jeg og jobber med mattetentamen, jeg beklager for at jeg ikke har blogget mye i det siste, men det er mye som skjer og mange prøver som man må øve til osv.. men jeg tenkte jeg kunne ha en sko vs. dere har sett det ene paret før men ikke det andre, så lurte jeg bare på hvilken dere syntes var finest!


sko fra Dannmark tror jeg ..

VS

det litt vanskelig å få et sikkelig bilde av dem..


sko fra Amsterdam.. 

 

Hvilken sko likte du best?

Martine <3

Videoblogg?

29.05.2012 @ 14:56 i videoblogg 1 kommentar

Jeg har utrolig lyst til å lage en videoblogg til dere, men vet ikke hva jeg skal ha på den videobloggen, så da lurte jeg på hva dere vil?Hva skal jeg ha videoblogg om?

Solveig

innkjøp!

28.05.2012 @ 16:14 i Blogg 1 kommentar

beklager for veldig lite blogging, jeg har vært sikkelig opptatt hele helgen og dagene har gått i ett. nå sitter jeg å øver til mattetentamen og  slapper av,. men her kommer innkjøpene jeg gjorde på lørdag men ikke fikk tid til å pubilisere.

bikini fra cubus

shorts fra bikbok

topp fra bikbok

magetoppp fra gina tricot

topp fra bikbok


shorts fra bokbok

 

Martine <3

 

Danskepølse!

26.05.2012 @ 20:50 i Blogg 1 kommentar

Hei folkens! beklager for dårlig blogging denne helga men regner heller ikke med at dere er inne og er på dataen nå som det er så  fint vær? hvertfall har jeg vært i byen i hele dag, først var jeg og shoppet sammen med maren. derretter gikk vi til bystranda og solte oss der og møtte noen folk som vi gikk sammen med. men tiloverskriften, jeg hadde jo solt meg i dag, og resultatet ble en danskepølse. hele meg er knasj rød. det svir over hele kroppen og det gjør vondt å bevege seg. vi hadde ikke noen sånn lindring for solbrenthet heller så da får det duge med body lotion.. men nå stikker jeg til maren med noen folk! satser på at dagens innkjøp kommer i morgen! se you later!


Dette er meg..

Martine <3

 

Outfit 26 mai!

26.05.2012 @ 16:26 i outfit 1 kommentar

Sorry for null bloghging og i går og ikke blogging i dag. Men det jeg har gelmt og fortelle dere er at akkuratt nå så sitter jeg på en veranda i hamar og er ikke hjemme i kristiansand, derfor blir det mindre blogguing. Men til mandag så skal jeg få befynnt ordentl gjen. Nå skal vi snart grille og så skal vi se på gram pri og kanskje lage noen innbydelser til min konfirmasjon. 
Hva synes du om bildene? Har du noe av det samme?

Hjemmsøkt av edderkopper!

25.05.2012 @ 19:52 i Blogg 0 kommentarer

Hei folkens!

i dag har jeg vært ute i sola hele dagen og fått sikkelig skille!  det er utrlig deilig å bare ligge ute å høre på musikk og kose seg. men tibake til overskriften, jeg tror virkelig jeg er hjemmsøkt av edderkopper, jeg har faktisk drept tre ekkerkopper og en langbein. det startet når jeg kom hjem fra skolen var det en gigantisk edderkopp mitt i ganga! jeg tenkte først at visst jeg bare lusket meg rundt den kunne mamma drepe den når hun kom. Men så begynte den å krype mot meg, jeg var helt sikker på at visst jeg ikke drepte den kom den til å bite meg eller no, så tok jeg den første skoen jeg fant og slo den i hjel. deretter gikk jeg inn i leiligheten å gjett hva jeg ser på veien hen til doen?! enda en edderkopp! men denne var mye mindre da.. men så hadde jeg ikke noe å slå den med så jeg måtte trøkke på den men jeg haddde heldigvis på meg sko, så det gikk fint, bortsett fra at je måtte vaske skoen senere. 

så hadde jeg sikkelig angst for at det skulle komme flere edderkopper så jeg begynte å rydde og vaske hele rommet slik at det ikke skulle være det riktige miljøet som edderkoppene trives i. så derme har jeg støvsug hele, rommet og stått å vasket vegger og tak. men når jeg vasker gjett hva som dukker opp i taket? en langbein!! jeg syntes nesten disse er like ekle som edderkopper siden de har så lange bein og er sikkelig tynne. Så da tok jeg støvsugeren og støvsugde den opp. nåe jeg hadde ryddet og vasket tenkte jeg at nå kunne jeg slappe av og nyet sola så jeg satt meg ned i solstolen vår. jeg ante fred og ingen fare men morroa stoppet ikke der.  jeg kjente noe rart på ryggen min og tenker at det bare er en flue, så slår jeg etter den for å få den vekk, men hva ser jeg det egentlig er? en edderkopp som klatrer oppover på armen min... jeg skriker ut EN EDDERKOPP, så hele nabolaget hører det. jeg får ristet den av meg og den faller ned på terrasen og jeg får omsider drept den.. etter den episoden har jeg ikke sett flere edderkopper men jeg er hele tiden på vakt, klarer ikke helt å finne roen. men nå stikker meg og maren på sukkevann for å bade, så vi snakkes!

 

Martine<3

 

 

Kjole?

24.05.2012 @ 16:52 i innkjøp 4 kommentarer

I går så kom mamma jeg fra oslo og da hadde hun kjøpt en kjole til meg som jeg kunne få, men problet mitt er bare at jeg ikke vet helt om kjolen er så veldig typisk meg, så nå lurte jeg på hva dere synes?Hva synes du om denne kjolen? 

Solveig

Outfit 24.05.2012

24.05.2012 @ 16:15 i Blogg 0 kommentarer

Her kommer outfiten min fra sneak peak inlegget mitt i går. jeg skulle egentlig ha på meg skinnjakke men det ble alt for varmt. Enjoy!
 

 

Hva syntes du om outfiten?

Martine <3

 

 

Sulten!

24.05.2012 @ 15:09 i mat 0 kommentarer

Hei cupcakes. Nå går jeg rundt i huset å leter etter mat. jeg er sikkelig sulten men finner ingen ting å spise.. det er en helt forferdeilig, så nå har jeg bestemt meg for å gå ned på butikken for å kjøpe noe mat. Jeg må uansett kjøpe litt mat som jeg kan ha med til tenamen i morgen så da tar jeg alt i en smekk. etterpå regner jeg med at jeg legger meg ut på verandaen og får litt D-vitaminer. Men nå må jeg løpe.. Kos dere i finværet!

Snakkes senere, Outfit kommer i kveld!

Martine

Outfit 24 mai!

24.05.2012 @ 15:04 i outfit 0 kommentarer

I dag har jeg fått på meg en utrolig fin sommerfarge. Jeg elsker den, selv om den er veldig knash og veldig rosa


shorts - klippet buske // topp - h&m // sko - DNA

Hva synes du om outfiten? Har du noe av det samme?

Solveig

Sneak peak

23.05.2012 @ 22:32 i Blogg 0 kommentarer

Her kommer en lite sneak peak på morgen dagen's outfit. jeg er litt redd for at det kansje kommer til å bli litt for varmt siden det er mye svarte plagg her, men jeg satser nok på denne outfiten!

Martine <3

Sommer Outfit!

23.05.2012 @ 22:31 i outfit 0 kommentarer

Her kommer dagen outfit! det er sikkkelig varmt ute nå, det sån at jeg nesten ikke orket å være ut å ta bilder, men jeg skal ikke klage. Det er jo dette vi har ventet på hele vinteren og nå er det egentlig kommet! håper virkelig at været varer hele sommeren og ikke bare denne uka. Men her komme mitt sommer outfit!

-Er det sommervær hos deg?

Martine <3

Dagen!

23.05.2012 @ 17:14 i Blogg 0 kommentarer

Nå sitte jeg ute å chiller i sola. I dag var jeg hos en dame og tok mål til bunaden min.  Vi har nesten ikke begynt på min bunad ennå siden jeg ikke har konfirmasjon før i september. Men nå har vi hvertfall fått begynt på stakken , og det er kjempe bra! Etter at vi tok mål til bunaden gikk vi til fiskebrygga og spiste mat og is, det var helt nydelig speiselt i dette været!  Jeg gleder meg sikkelig til å få bunad, det er kjempe fint syntes jeg!  jeg skal snart gå inn å gjøre en liten egen trening siden jeg ikke kan være med på treninga i dag siden jeg trøkket over i går og nå er foten min sikkelig hoven. itilegg er det ekstremt mye pollen for tiden som gjør at jeg blir slapp og sliten og ikke orker å løpe og gjøre så veldig mye. derfor er det mye bedre med en egentrening der jeg kan regulere treningen slik at jeg ikke bruker foten min så mye. Så vi snakkes senere! 


Se så mye Pollen det er ute!

 

-Har du bunad?

Martine

Trening

23.05.2012 @ 15:40 i hverdag 2 kommentarer

Nå stikker jeg på trening, så snakkes vi i kveld!
ups...uklart bilde..

Snakkes!

Solveig

Outfit 23 mai!

23.05.2012 @ 13:48 i outfit 0 kommentarer

Været når ikke helt opp til i går, men det er fremdeles utrolig deilig og varmt ute. I dag fikk jeg på meg shortsen og bare en singlett, noe som var utrolig deilig. Nå skal jeg ut i sola og sole meg helt til jeg skal på trening.
shorts - klippa bukse // singlett - bikbok // sko - bianco

Hva synes du om det? Har du noe av det samme?

Solveig

 

 

Want!

22.05.2012 @ 22:56 i Blogg 0 kommentarer

Nå som det begynner å nærme seg sommer er det på tide å friske opp skapet.  Jeg har veldig mye mørke klær og ikke så mange shortser. jeg har sikkelig lyst på shortser med negler på og sånn trashed mønster. De er utolig kult og de er enkle å finne tilbehør til. Men jeg vil også ha klitt mer farger i skapet, gjerne litt pastellfarger og blomster mønster osv.. så her kommer noen wants!


Beklager for dårlig bilder men det klikket litt..

-Likte du noe av det?

Martine

Outfit 22 mai!

22.05.2012 @ 21:22 i outfit 1 kommentar

Bildene ble tatt rett etter skolen, men jeg skiftet rett etter skolen til bikini for å sole meg siden det var så veldig varmt ute. I dag var vi ute på cheerleadinga noe som var helt utrolig deilig i og med at det var veldig varmt inne i hallen. 


bukse - cubus // genser - bikbok // sko - bianco

Hva synes du? Har du noe av det samme?

Solveig

Summer feeling

22.05.2012 @ 15:57 i hverdag 1 kommentar

Nå ligger jeg ute på hverandaen og koser meg med capri - sonne..Det er 26 grader grader ute så det kjennes ut som jeg holder på å bli kokt opp. Snart skal vi til farmor og farfar og grille, så skal jeg på cheer. Jeg har tatt outfit bilder til dere som jeg skal legge ut i neste innlegg.

her ligger jeg å koser meg

Er det så varmt der du bor?

Solveig

 

Bilder!

22.05.2012 @ 15:12 i hverdag 0 kommentarer

Hei, jeg rakk i blogg mer enn et inlegg i går siden det var så fint vær så jeg følte jeg måtte nyte det mens det forsatt var her. så nå sittet jeg ute i sola i kansje 30 grander (?) det er hvetfall kokvarmt, holder på å smelte vekk. men jeg må snart gå inn for jeg skal på trening og senere gå til christina for å øve til prøve. men jeg tenkte at jeg kunne legge inn litt bilder fra helga både fra konfirmajonen og noen bilder meg og therese tok.. så Enjoy!My best Friend!


Namm..

Mamma<3

Hva syntes du om bildene?

Martine

 

Kjole VS

21.05.2012 @ 20:01 i hverdag 4 kommentarer

I dag så så jeg at vi hadde fått mail om at kjolen jeg bestilte ikke hadde blitt sendt siden det var feil at de hadde den inne, så nå venter jeg på at kjolen skal komme inn i min størrelse igjen. Men jeg har også funnet en annen kjole som jeg synes er utrolig fin, så jeg vet ikke helt hvilken jeg skal ha, så da tar jeg bare en kjole VS.

Hvilken kjole synes du var finest?

Solveig

Outfit 21 mai

21.05.2012 @ 15:18 i outfit 2 kommentarer

Det ble veldig stygge bilder, men det får bare være. 


Jakke - Bikbokt-shorte - bikbok // bukse - cubus // sko - converse 

Har du noe av det samme? Hva synes du?

Solveig

Outfit!

21.05.2012 @ 14:31 i Blogg 2 kommentarer

 

//Shorts fra Vera moda// topp fra bikbok// cardigan fra Gina tricot//  Nylon strømper fra Lindex////slitte convers fra Tunisia//

Martine

Konfirmasjons outfit!

20.05.2012 @ 21:20 i Blogg 0 kommentarer

Beklager for at jeg ikke har blogget i dag, men jeg har vært i konfirmasjon hele dagen og i tilegg har ikke nettet virket før nå.  Det var en kjempe koselig Konfirmasjon med mye latter og tårer. Det var også kjempe god mat og kaker. Det var flere morsome og fine taler, så till sist Gratulerer igjen Bjørn!


-Hva syntes du om outfiten?

Martine

Oreokake!

19.05.2012 @ 22:44 i Blogg 1 kommentar

Nå baker jeg igjen. I dag baker jeg oreokake til fetteren min sm skal konfimeres i mrgen. Så kjeg tenkte jeg kunne legge ut ppskriften, denne er kjempe gd og anbefales på det sterkeste!

Oppskrift:

Bunnen:

3 pk oreokjeks (spar 3 stykker sm du kan bruke til pynt på toppen av kaka)

100 g smør 

2 ss sukker

Kremost ( denne skal være over bunnen):

1 pk philadelphia kremost orginal

2,5 dl melis

Sjolademousse (denne skal være over kremosten):

1 pk freia sjokolademuosse pose(følg oppskriften sm står på denne)

Kremfløte (denne skal være på toppen, over sjokladefromasjen)

1 liten boks kremfløte

2,5 ss sukker

 


det må ikke være med daim biter i men det var det eneste som var igjen.


Resultatet!-Martine!

 

 

Outfit 19.05.2012

19.05.2012 @ 21:51 i outfit 0 kommentarer

Her er da dagens outfit!

Hva synes du om outfiten? Har du noe av det samme?¢¾Solveig

TV superstar

19.05.2012 @ 18:48 i hverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg å spiller et utrolig gøy spill sammen med meg og mine kusiner og søsken. Dagen i fag har gått til det spillet, trampolina, tur, og bursdag til farmoren til kusinene mine. Nå skal vi snart spise pizza og se på chapions leage finale. 

Har du prøvd det spillet før?♥Solveig

Outfit!

19.05.2012 @ 17:08 i Blogg 0 kommentarer

// Convers fra tunisia// Jumpsuit fra Bikbok// Tunetopp fra Bikbok// Cardigan fra Gina Tricot //

Haha fin fot..

Armbånd fra Spania


Ring fra Spania

-Hva syntes du om outfiten?

Martine

 

17.Mai

18.05.2012 @ 20:29 i Blogg 0 kommentarer

Denne helga blir det bare meg som blogger siden Solveig reiser bort.  Jeg håper dere hadde enn fantastisk 17.Mai, for det hadde jeg.  Først gikk jeg i skoletog, jeg tror vi tapte sang konkurransen for alle gikk i en stor klynge og bare bablet. men midt i toget stoppet klassen vår opp og hadde sånn "utfordrings sang" sammen med noen folk som pleier å gjøre det samme med andre skoleklasser  hvert år på akkuratt samme sted. For meg var dette høydepunktet fra skoletoget, håper vi kan gjøre det neste år også.

Etter skoletoget gikk meg, solveig, mina og elise rundt i byen for å prøve å finne et sted der vi kunne spise. det var nesten fult overalt men vi endte opp på Egon sammen med noen venniner av meg. det var  kjempe koselig. Etter at vi hadde spiste gikk vi rundt i byen og kikket litt på markedet osv.. der smakte jeg blandt annet på en Fransk Crèpe med Nutella på! det smakte kjemp godt.  jeg har smakt sånn flere ganger i Hellas og Spania men jeg har aldri sett det i Norge før. Anbefaler det på det sterkeste, klarer ikke beskrive hvor god den var.

Når vi hadde vært i byen en liten stund tok vi bussen hjem. therese ble med meg hjem der vi pyntet, lagde ferdig en kake og stelte litt i stand før vi gikk for å se på borgertoget. Jeg elsker virkelig å se åpå borgertoget, det er kjempe gøy å se hva folk kan og heie på folk som vi kjenner. I år var det veldig mange flinke dansere med og i tilegg hadde RIL (laget som jeg spiller hånball på) et veldig bra arregemang med RIL-sangen og en stor lastebil. En av mine favoritter er kylling gruppa(?)de gjør veldig mye ut av seg selv og er kjempe morsome å se på! 

Etter borgertoget gikk vi hjem til meg og gjorde de siste forbredelsene og så kom folket. Vi spiste middag, var bade inn og ute i hage stua. Spiste kake og kostet oss kjempe mye. Det er den beste dagen på lenge med de beste folka og kjempe god stemmning. jeg ville aldri at kvelden skulle slutte, men etter hvert begynte folk å gå, men kvelden var ikke over ennå fordi mina, solveig og therese sov hos meg siden vi hadde fri fra skolen i dag. men det ble ikke så mye søvn siden alle var i lykkerus etter en perfekt dag.  jeg kommer aldri til å glemme denne dagen, den var helt magisk og uforglemmelig. Takk til alle dere som gjorde den perfekt. nå kommer det et lite bildedryss fra kvelden, ikke alle bildene erdet like bra kvalitet på..

 


På Egon


veldig flinke dansere!


Haha, denne bilen stoppet midt under toget så to menn fra karate klubben som kom bak måtte dytte den hen til en innkjørsel der de skulle prøve å starte den igjen.

Dette var bare litt av hvordan min 17.Mai var, men nå skal jeg dusje etter en deilig treningsøkt med noen jenter fra hånballaget.

-hva syntes du om bildene?

-hva gjorde du i går?

Martine


 

Reise

18.05.2012 @ 13:55 i hverdag 0 kommentarer

Nå reiser jeg til noen av min familie som bor litt utenfor oslo, Og gjett hva...vi skal kjøre bil!! Jeg hater og kjøre bil når vi skal reise så langt. Vi skal sitte i ca 6 timer i bilen...Menmen, nok klaging. Jeg skal være der hele helgen så får se hvor mye blogging det bilr fra min side, så Martine må ta seg av bloggen denne helgen. Jeg skal ta med dataen så skal få prøvd ett innlegg hver dag hvertfall. 

I går var jo jeg med velding mange folk hos Martine og det var utrolig koselig. Det ble en vellykket og klald 17.mai, håper dere også hadde en fin 17.mai!


Et bilde fra i går av meg og mina søsken rett før toget!

Hadde du en fin 17.mai?♥Solveig

 

Dagen outfit 17.mai

17.05.2012 @ 14:50 i outfit 1 kommentar

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra byen og snart tar jeg meg turen opp igjen får å gå i borgertoget. Etter borgertoget skal jeg på hotel Norge og spise med familien og mange familie venner. Så tar jeg turen til martine med mange folk for å grille, jeg skal nok ikke grille, men skal spise masse kake, jeg skal overnatte hos martine også!


kjolen - nelly // Jakke - H&M // sko - bianco

Hva synes du om antrekket? 

17.mai

17.05.2012 @ 07:35 i hverdag 0 kommentarer

Skal bare hoppe inn i kjolen så er jeg helt klar til 17.mai. Men noe dumt er at det er ikke noe fint vær ute, vet ikke om det regner, men hele bakkern er blaut hvertfall. Sminkevideoen kommer i morgen tror jeg.

 

Hvordan skal du feire din 17.mai? Er det fint vær hos deg?♥Solveig

Sminkevideo?

16.05.2012 @ 22:30 i videoblogg 2 kommentarer

I morgen tenkte jeg å lage en sminkevideo til dere om hvordan jeg sminker med på 17.mai og andre sånn store dager, men er det noen som vil det? Gidder ikke å lage hvis ikke noe vil ha det,  så hvis noen vil ha en sminkevideo så lager jeg det? Vil du ha sminkevideo?♥Solveig

17.Mai kjole VS

16.05.2012 @ 22:01 i Blogg 9 kommentarer

Jeg sliter sikkelig med å finne ut hvilken kjole jeg skal ha på 17.Mai. jeg hadde egentlig 3 alternativer men så var det ei som ville låne den, og selfølgelig kunne hun det! så nå sitter jeg igjen med 2 stykker og jeg håpte dere kansje kunne hjelpe meg,så her kommer de..

Kjole fra Floyd

 

VS

 

ignorer de forferdelige beinene mine.Kjole fra Nelly

-Hvilken syntes du var finest?

-Martine

Todays outfit!

16.05.2012 @ 21:11 i Blogg 0 kommentarer

Fin tannkrem flekk på buksa...

//Dressjakke fra H&M// Bukse fra Cubus// Topp fra Bikbok//

d

Veldig fine føtter... jeg elsker denne Toppen, den er utrolig kul bak.

nå lager jeg kake til 17. mai, gleder meg veldig. vi blir en stor gjeng som skal være hos meg og spise og kose oss. vi blogges!

-Martine

'

Outift +++

16.05.2012 @ 20:15 i outfit 1 kommentar

I dag har jeg hatt en helt utrolig stress dag. Jeg kom hjem for ikke så veldig lenge og da måtte jeg rydde rommet, og så nå har jeg besøk av Mina og Elise. Jeg har vært på komf og cheer. I morgen er det 17.mai og da skal jeg være sammen med venner og familie. Skulle egentlig ta outfit bilder tli dere i dag, men nå regner det mye så da er det litt stress, men jeg fikk tatt en bilde på morgenen  som ikke er så veldig fint.Hva synes du om outfiten?

Dagens Update!

15.05.2012 @ 21:22 i Blogg 0 kommentarer

Hei igjen! je vet det er utrolig dårlig blogging fra meg i det siste men det er veldig mye som skjer denne månden med prøver og, 17 mai og knfirmasjoner og sånt så det blir ikke mye til til andre ting. Jeg beklager for det.  I dag har Maren vært her hos meg. Jeg øvde på gitar prøve og hun lagde et foredrag så vi satt egentlig i hver vår verden, men det var kjempe koselig selv om. Etter at Maren gikk var det konfirmasjons gruppe, som kom til oss i dag. etter at de hadde gått øvde jeg igjen på gitar prøve, men jeg ble så frustrert at jeg måtte roe meg ned å heller se en episode av glee.  nå skal jeg gjøre resten av leksene og gå tidelig til sengs. i morgen skal jeg lage 17.mai kjole vs og kansje dere får bilder fra konfirmasjonen til christina så stay tuned. men først legger jeg inn en sang som jeg kom tilfeldigvis på i timen i dag. Jeg så denne sangen på en musical når jeg var i London, sangen heter cell block tango og er fra musicalen Chicago . det er ikke den gøyeste musicalen jeg har vært på men de var veldig flinke+ så var hovedpersonen var America Ferrera som spiller i ugly betty.

 


Dette var bare noen tbildr jeg tok når jeg skulle se chicago.

-Har du sett chicago?

-Martine

Outfit 15.05.2012

15.05.2012 @ 15:54 i outfit 1 kommentar

I dag hadde jeg jo to prøver. De gikk sånn helt greit eller jeg er ganske fornøyd med gitaren egentlig, han sa jeg lå på en 5er cirka. Nå skal jeg spise og så drar jeg på cheerleading snart. 

 


bukse - cubus // genser - bikbok // sko - converce

Hva synes du om outfiten? Har du noe av det samme?♥Solveig

Pugging

14.05.2012 @ 20:55 i hverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg å øver til mat og helse prøve i morgen. Mat og helse er avgansfag i år så det er veldig viktig å få en bra karakter. Vi skal også ha gitarprøve i morgen som også er avgangsfag. 

Har dere noen avgangsfag i år?♥Solveig

Teori prøve

14.05.2012 @ 17:27 i Blogg 0 kommentarer

nå sitter jeg her og koser meg med en kopp te og øver til mat og helse prøve.  det handler om om karbohydrater, fett, kosthold og spiseforstyrrelser osv..så jeg får sikkelig dårlig samvittighet siden jeg spiste et kake stykke tideligere i dag. haha.  jeg var hos therese i dag og hun hadde hatt konfirmasjon denne helga så da ble det kake på oss. vi skulle egentlig øve men vi endte opp med å snakke om hva vi skulle finne gjøre på 17. mai. Men nå er det tilbake med nesa i hefte så blogges vi kansje senere. 


Dagens outfit.. inspirerende eller hva?

 

Har dere mat og helse teoriprøve?

-Martine

Hårtips

14.05.2012 @ 15:32 i tips 1 kommentar

Nå tenkte jeg å komme med et hårtips til dere, Krøller uten at håret blir slitt! 

Det jeg gjør er at på kvelden før jeg legger meg så tar jeg to rotfletter i håret og når jeg våkner dagen etter og tar ut flette har man noen utrolig fine krøller. Hvis du tar hårspray i på morgenen når du tar flettene ut så holder det mye bedere. 

Jeg gjorde det i natt og fikk utrolig herlige krøller, men jeg tok ikke hårspray i, så det har gått litt ut.Hva synes du om tipset? Synes du krøllene var fine?♥Solveig

Hjemmedag

14.05.2012 @ 10:24 i hverdag 0 kommentarer

Vi er så hedig at vi har hjemmedag, så da ble Marie, Helene og Mina med meg hjem. Vi lager pizza og ser på bridesmades(igjen). Har dere noen gang hjemmedag?♥Solveig

utslitt

13.05.2012 @ 20:31 i Blogg 0 kommentarer

Først vil je gratulere alle som har konfimert seg denne helga. Gratulerer, håper dere har hatt en super dag.

 nå sitter jeg her helt utslitt etter en hektisk men kjempe kosleig helg . Jeg må beklage for 0 blogging i helga. det har vært fult kjør helt siden fredag. jeg har heller ikke fått takk noen bilder, borsett fra på fredag men det var med therese sin minnebrikke siden jeg klarte å glemme min hjemme. hvertfall på fredag var jeg hos therese sammen med solveig, mina og marie. vi hadde en jente kveld der alle hadde tatt med seg kake og vi så på gamle bilder fra barneskole. det var utrolig morsomt og se hvor stor forandringene var. det var veldig koselig med mye latter. 

I går måtte jeg i kirka for der skulle vi ha misjonsmesse. Meg og  sahra skulle ansiktsmale små barn. Det ble ikke veldig velykket, jeg kan ikke tegne en gang, og nå skulle jeg liksom tegne i fjeset til folk?!  men ungene ble ganske fornøyde, så da kan vel jeg være fornøyd? senere måtte jge hjem og rydde og vanske hele leiligheten siden vi skulle leie det ut til noen som skulle i en konfirmasjon, så da flyttet meg og mamma over til mormor. Hos mormor måtte jeg gjøre ferdig albumet til christina og bake cupcakes til Maren sin konf.

så i dag har jeg vært i konfirmasjon til christina. det var kjempe koselig med mye god mat og latter og mye nye folk som jeg ble kjent med. itilleg så er christina den eldste av barna, så det var fult av små barn som fløy rundt beina på meg, hahaha, men alt i alt var det utrolig koselig. 

Flere bilder fra konfirmasjonen til christina kommer senere!

- Hva har du gjort i helga?

Martine

Dyrepark dansing

13.05.2012 @ 11:58 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg vært i kirka og sett på alle de fine komfirmantete som komfirmeres i dag. Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal nå. Nå er jeg snart klar til å fra til dyrepaken igjen. Skal gjøre det samme som i går! 

 

Ha en fin dag!

Filmkos

12.05.2012 @ 21:04 i Blogg 1 kommentar

I dag har jeg hatt filmkveld sammen med mamma. Vi så bridesmades, det var ganske morsom egentlig. Det var bare meg og mamma hjemme så vi koste oss med film og masse godt. I dag var jeg jo å danset i dyreparken, det var utrolig gøy. Jeg var med på to danser og et skuespill. Vi skal gjøre det samme i morgen og jeg gleder meg noe helt sykt. 


Dette var det vi koste oss med...

-Har du vært i dyreparken noen gang?♥Solveig


Hårvideo

12.05.2012 @ 10:07 i videoblogg 1 kommentar

ta 720p HD for bedere kvalitet!

Da har jeg endelig fått til hårvideoen, har vært mye styr med å få den inn i redigerings programmet, så jeg har laget den i ett annen redidigerings program. I dag skal jeg danse i dyreparken og Martine skal i konfirmasjon så vi får se hvor mye blogging i det blir. Jeg får blogget et til innlegg tror jeg, men tror ikke Martine får blogget i dag.

-Hva synes du om hårvideoen?♥Solveig

Resultat av striping!

11.05.2012 @ 17:27 i Blogg 2 kommentarer

Meg og Mina kom nettopp hjem fra hårstripinga, elise ble også med, men hun farget da...tenkte jeg kunne legge ut resultatet til meg og mina. I kveld skal vi til therese med mange, det blir utrolig koselig. Vi skal ha mange kaker og masse pizza....gleder meg!

  - Hva synes du om resultatet? ♥Solveig

Hår striping

10.05.2012 @ 21:54 i Blogg 2 kommentarer

I morgen skal jeg stripe håret mitt lysere sammen med mina...er så utrolig lei av håret mitt...så det skal bli deilig med litt forandring. Det eneste jeg er redd for er at det skal bli gult, hadde en srøm om det i natt, så ja..hahah, men de er jo frisør så det burde ikke bli det.


her ser du litt av håret, bare at mitt er jo egentlig krøllete, hadde rettet det her...

Har du stripet håret ditt? Tror du det blir fint?♥Solveig

Outfit 10.05.2012

10.05.2012 @ 21:00 i outfit 0 kommentarer

Nå sitter jeg å øver på gitar. Vi  skal ha  gitar prøve om en uke og jeg må øve sikkelig mye nå siden jeg ikke har øvd noenting tideligere. Jeg skal spille your song av Ellie goulding, og en annen sang men den har jeg ikke begynt å øve på ennå. Jeg gruer meg utrolig mye siden musikk er et avgangsfag og jeg må få bra karakter. Håper virkelig at dette går bra. 

 Tenkte jeg bare skulle slenge inn dagen outfit. vi var på nomeland kraftstasjon i dag med skolen, så jeg gadd ikke kle meg veldig spesielt. i tilegg regnet det ute så jeg fikk ikke tatt outfit bilder ute, men det er jo bedre enn ingenting! her kommer hvertfall outfiten:

 
Bukse-Cubus//Genser-Pieces//Jakke-Zara//

Likte du outfiten?

Har dere musikk som avgangsfag?

-Martine

 

Plask regn

10.05.2012 @ 14:53 i hverdag 2 kommentarer

I dag var vi på den kraft stasjonen. Kan ikke si det var sånn utorlig gøy..hehe, og det jeg ikke viste var at vi måtte gå ute også, og det plask regner ute. Jeg, så smart som jeg er hadde tatt på meg tøy sko og vår jakke. Nå har jeg fått skiftet til kosetøy og sitter å ser på slankekrigen, det er så utrolig gøy. 
Ser du på slankekrigen? Synes du det er gøy?♥Solveig

Glee!

09.05.2012 @ 22:19 i Blogg 1 kommentar

Nå sitter jeg å ser på Glee på pc! jeg er på episode 18 sesong 3, jeg er helt hekta. De kombinerer sang og musikk sammen med forelskelser og flauser, rett og slett alt som et tenåringsliv inngår. De lager også utrolig mange bra cover sanger av kjente sanger og de har mange forskjellige masup'er som jeg elsker! Hva er det ikke å elske? 

 

 

Beklager for forskjellig bildestørrelse men jeg måtte bare ha med et bilde av han. Elsker han!

Dette er en av favoritt sangene mine som han synger!

 

Ser du på glee?

Litke du sangen?

-Martine 

 

 

 

 

 


Innkjøp ++

09.05.2012 @ 21:41 i innkjøp 4 kommentarer

I dag har jeg vært på øvelse i dyreparken siden jeg og mange andre skal danse der på lørdag og søndag. Skal også være med på et lite skuespill. Jeg gleder meg veldig, håper det blir bra. I morgen skal vi på et kraftstasjon med klassen..aner egenlig ikke noen ting om hva vi skal der...hehe. I dag var jeg jo som sagt og prøvde bunaden og den satt veldig fint. Kjøpte også en rød shorts som jeg har hatt lyst på en stund. Har også veldig lyst på rød bukse, men jeg finner det ingen plasser, Noen som har noen tips til hvor jeg kan finde det?

denne shortsen kosta 99 kr på h&m!

Hva synes du om shortsen? Vet du hvor jeg kan få kjøpt en rød bukse? ♥ Solveig


Perfect meal

09.05.2012 @ 14:45 i mat 1 kommentar

Nå sitter jeg å spiser toast, jeg elsker det. Senere i dag skal jeg til byen og kjøpe en shorts og så skal jeg prøve bunaden min. Den skal jeg bruke når jeg skal komfe meg, jeg skal desverre ikke komfe meg før i september, menmen...
nam, elsker den maten!

Hva synes du om maten? Har du bunad? ♥Solveig

Outfit 09.05.2012!

09.05.2012 @ 14:29 i Blogg 0 kommentarer

 

Jumpsuite-bikbok // Dressjakke-H&M // nylonstømper-Lindex //

 


SKulle egentlig ta bilder av skoene ute, men så begynte det å regne så jeg måtte gå inn...
Sko fra Din sko

-Martine

Nytt design og header

08.05.2012 @ 14:35 i Blogg 1 kommentar

Nå har vi nettopp fått design og header. Det er endelig ikke noe sånn greier på headeren og profilbilde..skal endre litt på profilbilde, men eller så blir den sånn. Headeren er det Martine som har laget 

 

Hva synes du om headere? Designet?

Anbefaling!

08.05.2012 @ 13:51 i Blogg 1 kommentar

Inlegget blir skrevet av Martine

Jeg tenkte jeg kunne ha en anbefaling. jeg skal anbefale et hårprodukt som gir kjempe bra hold og gjør det og fleksibelt og enkelt og forme. Denne passer perfekt til mitt hår, spessielt siden haret mitt er veldig tynt. Dette produkte er fra Fudge og heter Fudge membrane gas .Jeg kjøpte denne på A-salon på sørlandsenteret men jeg tror du kan få kjøpt den hos de fleste frisørsalonger. Har også sett at de selger den på Blivakker.no for 129 kr!  den er absolutt hvert pengene! Produktet kan dere kjøpe her

Har du prøvd dette produktet før?

Tentamen

08.05.2012 @ 12:11 i Blogg 1 kommentar

Nå er jeg ferdig med tentamen, tror det gikk ikke det gikk så veldig bra. Den er nok litt kjedelig å lese. Nå sitter jeg hos elise og koser meg med resten av godteri mitt.
sminkefrie...nam...

Har du hatt norsk tentamen? Hvordan gikk det? 

Solveig

Kake!

07.05.2012 @ 21:44 i Blogg 0 kommentarer

Nå har jeg og elise laget kake, det ble krydderkake med sjokolade fyll. Den ble utrolig god!
Nam!

Veldig fint ja...

Baker du ofte? Så den god ut? 

Bollefrikase

07.05.2012 @ 17:25 i Blogg 1 kommentar

Jeg lagde bollefrikase i dag, det var utrolig godt! Kjenner jeg håper jeg får det på praktisk..hehe! Nå skal jeg snart på butikken før jeg tar turen til Elise! 
ser kanskje ikke super godt ut, men det er helt nydelig <3

Hva synes du om maten? Så det godt ut? ♥Solveig

Dagens outfit!

07.05.2012 @ 14:58 i outfit 0 kommentarer

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, i morgen er det tentamen, jeg gleder meg siden det er bare norsk tentamen og det er veldig deilig og bare sitte og chille med godteri og brus! Nå skal jeg lage middag til familien min, som en liten øvelse til praktisk prøve!
bukse - cubus // genser - bikbok // sko - converce 

Hva synes du om outfiten? Har du noe av det samme?

Bilder fra bursdagen!

06.05.2012 @ 20:14 i Blogg 0 kommentarer

I går var jeg jo som dere vet i bursdag til maren
love u martine   

HAHHAH, vi spilte et utrolig morsomt spill som heter latterkula hvor det var en eller flere som skulle gjøre det som sto på lappen ( feks: 2 personer. en er egg og en er bacon! ) så var det om å ikke le og den som lo først måtte ha på seg den parykken og en hatt som var oppå!elsker dere!glad i dere   

elsker deg   

Love u   

Hva synes du om bildene? 

♥Solveig


Dagen i bilder!

06.05.2012 @ 18:59 i Blogg 1 kommentar

Inlegget er publisert av MartineLikte du bildene?

Hva har du gjort i dag?


 

Inspirasjon

06.05.2012 @ 17:31 i Blogg 1 kommentar

Nå har jeg nettopp vært på weheartit.com og funnet noen bilder som inspirer meg skikkelig! Skulle bare ønske at jeg turte å gå sånn!Hva synes du om bildene? 

Bursdag's outfit

06.05.2012 @ 01:57 i outfit 0 kommentarer


Kjole fra Carlings, Belte fra Bikbok, tubetopp fra PrimarkSko fra ?

Hei cupcakes! i Kveld var jeg i bursdag til maren, det var kjempe koselig med herlige folk. Flere bilder kommer i morgen så det er bare å glede dere! men nå skal jeg hoppe i loppekasse for jeg skal tidelig opp i morgen, God natt!

 

Likte du outfiten?

Hva har du gjort i kveld?

 

Outfit for byen!

05.05.2012 @ 18:07 i outfit 0 kommentarer

Nå er jeg hos mina og venter på at hun skal bli ferdig med å støvsuge, så skal vi stelle oss og så skal vi i bursdag til Maren! I Dag var jeg som sagt i byen sammen med mina, jeg kjøpte ingen ting i og med at jeg har shoppestopp! men jeg fikk pengene tilbake på den dongeri vesten jeg kjøpte en dag og så skal jeg bare kjøpe en dongerijakke og klippe av armene.bukse - cubus // genser - cubus // shorte - bikbok // sko - converse

Hva synes du? Har du noe av det samme?

Jobbe

05.05.2012 @ 11:23 i Blogg 0 kommentarer

Nå skal jeg ut og jobbe i hagen....jeg skal jobbe i 2 timer, heldigvis får jeg penger for det! Etterdet skal jeg til byen sammen med mina! Jeg skal bare bytte den dongerivesten jeg kjøpte i en mindre størrelse og så skal jeg få penger av mamma til å kjøpe en shorts så skal ikke bruke noen av mine egne penger! 

 

Nå har jeg endelig fått inn hårvideoen i et redigeringsprogram, fikk det ikke inn i det programmet jeg skulle så vet ikke helt hvordan redigeringen blir, men jeg må bare prøve meg litt fram!Må du ofte jobbe? Hva må du gjøre isåfall?

Kjolen har kommet!

04.05.2012 @ 20:08 i Blogg 0 kommentarer

Nå har den ene kjolen min kommet, jeg venter fremdelses på den andre! Kjolen var litt stor oppe, men den passa nede! Hva synes du om kjolen?

Teenager Post

04.05.2012 @ 15:43 i Blogg 0 kommentarer

Jeg elsker denne siden, den er helt genial. Det er utrolig mange morsome poster som jeg kjenner meg igjen i ,men det er også mange poster om kjærlighetssorg og slike ting. Men jeg tenker hvorfor surmule over kjærlighetsorg, visst han dumpet deg var han ikke den rette for deg. Lev heller livet ditt og ny hver eneste dag istede for å ligge timesvis i senga å gråte hva er vitsen? Her kommer det hvertfall noen morsome poster som jeg kjenner meg igjen i.

 

 

 

 

 

 
Kjenner du deg igjen i noen av postene?

Den beste måten å øve på!

04.05.2012 @ 12:41 i Blogg 0 kommentarer

Martine skriver


I går hadde jeg praktisk prøve i mat og helse. Det er sånn at vi skal lage en rett hver og lærerene skal gå rundt å bedømme oss og sette karakter på hvordan vi gjør det og hvordan resultate blir. Jeg måtte lage ostesuffle og grove scones som gikk overaskende bra! Vi har ikke fått tilbake karakterene enda men håper på at jeg får bra, men tilbake til overskriften, på onsdag øvde jeg til praktisk prøve ved å lage mat. jeg lagde biffstroganof og klippekrans.. namm. er ikke det en utrolig bra måte å øve på? Det syntes hvertfall jeg så jeg tok noen bilder under prossesen. Enjoy!

 


den ferdige deigen med sukker og kanel på!


min spesial ingrediens, vaniljesaus!


klippekransen ferdig stekt... namm

 

Har du hatt praktisk prøve før? 

Liker du å lage mat?

 

Outfit 04.05.2012

04.05.2012 @ 12:34 i outfit 2 kommentarerTopp - bikbok // bukse - cubus // sko - bianco 

Hva synes du? Har du noe av det samme?

10 kjappe om meg!

03.05.2012 @ 22:54 i Blogg 0 kommentarer

Hei cupcakes!

Som Solveig skrev tideligere skal jeg begynne å blogge her sammen med henne! Jeg har aldri hatt blogg før men jeg skal prøve å blogge hver dag. jeg kommer til å blogge om hverdagen min, mat og masse annet.

Nå tenkte jeg kunne ha 10 kjappe om meg slik at dere kan bli bedre kjent med meg!

1. Jeg heter Martine.

2. Jeg elsker MAT!! nam

3. Jeg elsker å lage mat, spesielt dessert!

4. Jeg er ekstremt kosete!

5. Jeg elsker å pynte meg.6. Jeg har av og til veldig kreative øveblikk der jeg begynner å designe klær.

7. Jeg er en sikkelig linselus, jeg elsker å bli tatt bilde av.8. Jeg elsker musikk.

9. Jeg er avhengi av vennene mine, elsker dere!

10. Jeg har ingen anelse om hva jeg vil bli når jeg blir stor men har mange dømmer.

Har du planer for fremtiden?

Ny blogger!

03.05.2012 @ 21:53 i Blogg 0 kommentarer

Jeg har desverre ikke fått blogget i dag heller, har hatt utrolig mye og gjøre! Har nesten ikke vært hjemme... men fra i morgen av så skal jeg få blogget ordentlig! Tror jeg bare skal droppe den spørsmålsrunden, siden det virker ikke som at noen av dere er intreset i det!

over til overskriften! Det begynner en til som heter Martine som skal blogge sammen med meg!

I det siste har jeg fått flere å flere lesere og da hadde det vært hyggelig om dere kunne legge igjen en kommentar på innleggene? kanskje svare på de spøsmålene jeg stiller dere eller noe?Hva synes du om at det kommer en til som skal blogge?

Remember!

02.05.2012 @ 20:44 i Blogg 0 kommentarer

Sorry for null blogging i dag, men jeg har hatt en utrolig stress dag, kom ikke hjem før nå! Har vært på skolen, så dro jeg rett på komf og så rett på cheer og så rett på kor som vi hadde avsluttning! Vi badet og grillet, den var utrolig koselig! legger ut noen bilder hvis noen tok bilder!

Så minner jeg dere på spørsmålsrunda HER! HUSK OG KOMMENTER DEN!!!HUSK SPØRMÅLSRUNDA!

Spørsmålsrunde

01.05.2012 @ 21:41 i Blogg 0 kommentarer

Da var det tid for spørsmålsrunde. Jeg svarer på video! Så da er det bare spørre!Hva er ditt spørsmål?

Familieselskap

01.05.2012 @ 15:38 i Blogg 0 kommentarer

Jeg desverre ikke fått blogget i dag siden jeg har hatt besøk hele dagen og vi har bare vært ute på trampolina, har noen bilder og en video som jeg legger ut senere i dag, siden nå skal jeg i familie selskap, Vi skal feire mamma og farfar. 


det er den toppen jeg kjøpte i går på bikbokbukse - bikbok // topp - bikbok // jakke - h&m // sko - converse

Hva synes du om outfiten? Er du ofte i familieselskap?

hits