Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: juni 2012

Jeg ser fram til...

23.06.2012 @ 14:12 i hverdag 1 kommentar

Tenkte jeg kunne legge ut hva jeg ser fram til i sommer!

...bli brun

...Gå med venner

...være på stranda


...bade

...krik action

...kroatia

...spise god mat
...hytta

...kjøre båt

Hva gleder du deg til i sommer?

Solveig

Kamp

21.06.2012 @ 22:15 i hverdag 0 kommentarer

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra fotball kamp. Kampen gikk veldig bra, vi vant 6-3! Når jeg kom hjem hadde mamma stekt pizza til meg. I kveld skal jeg bare kose meg hjemme siden er veldig sliten etter kampen.
Uten sminke

Har du spillt fotball?
 

Sommerferie!

21.06.2012 @ 16:13 i hverdag 0 kommentarer

Endelig er det sommerferie. Det er så utrolig deilig, og været er super herlig i dag. Har vært hos marie sammen med noen venner. Vi skulle egentlig se på gossip girl, men det var så fint vær at vi tok oss heller en tur ut. Vi har vært på trampolina og spillt volleyball. Har du sommerferie? Hva har du gjort i dag?

Pizza dinner

20.06.2012 @ 22:21 i hverdag 0 kommentarer

I morgen er det siste skoledag, vi skal bare spise ltt godteri, få karakter kortet og så drar jeg hjem. Jeg skal på stranden etterpå hvis det er fint vær. I dag har jeg vært på stranda med hele 9ende. Jeg var der ganske lenge så kom ikke hjem før i halv 6 tiden, etter det dro jeg på butikken å møtte martine før jeg dro hjem til henne og lagde pizza! Jeg skal overnatte hos Martine i natt!


Hva synes du om bildene? Når er din siste skoledag?

Solveig

skolen...eller ikke

19.06.2012 @ 12:11 i hverdag 1 kommentar

Nå skulle jeg egentlig vært på skolen å sett på en film om andre verdenskrig som varer i 3 og en halv time, men siden vi var så flink til å protestere så fikk vi gå hjem istedet. Så nå er elise her og vi har bakt kake. Snart drar vi ut og koser oss i sole siden det er ganske fint vær i dag. Senere drar jeg til nupen parken og stunter med noen fra cheer. 

Hva skal du i dag?

Solveig

Bilder fra summer open

18.06.2012 @ 17:07 i hverdag 0 kommentarer

Hva synes du om bildene? 

Solveig

Videoblogg - Innkjøp

18.06.2012 @ 12:54 i videoblogg 1 kommentar

Hva synes du?

Solveig

2 plass i summer open!

17.06.2012 @ 19:31 i hverdag 2 kommentarer

Kom hjem fra summer open seint i går kveld. Det var en helt utrolig opplevelse. Vår første konkuranse og så kom vi på 2 plass! Vi forenklet pyramiden vår 10 minutter før vi skulle på matten pga noen regler, det var jo selfølgelig litt dumt at ikke vi fikk vist den egentlige pyramiden vår, siden den var vanskeligere og bedre, men er utrolig fornøyd. Legger ut bilder og tingene jeg kjøpte senere, men her er hvertfall videoen!

 

Hva synes du? Så det gøy ut?

Solveig

Sommer og sol

14.06.2012 @ 18:22 i hverdag 0 kommentarer

Endelig har varmen kommet tilbake. Mina er her og vi har nettopp vært ute og spist jordbær med fløte, vannmelon og iste. Nå har vi kommet oss inn og vi skal se på one tree hill. Hvis ikke noen har skjønt det så ser vi på alle sesongene og vi er på sesong tre. Hva har du gjordt i dag?

Solveig

Resultatet av innbydelsene

14.06.2012 @ 15:31 i hverdag 1 kommentar

Nå er jeg ferdig med innbydelsene til komfen. Nå må jeg bare få inn tekst og et bilde og så er jeg ferdig. Hva synes du om dem? 

Solveig 

Nå har jeg nettopp..

13.06.2012 @ 12:43 i hverdag 0 kommentarer

..Hatt prøve muntlig. Det gikk helt greit synes jeg. Jeg fikk 4/5 og jeg kom opp id et jeg minst ville komme opp i. Nå drar jeg snart på komf og ådrar jeg rett på generalprøve med cheerleadingen.

Hva du hatt prøve muntlig? Hvordan gikk det?

Cheerleading!

12.06.2012 @ 20:56 i hverdag 1 kommentar

Om fire dager, altså på lørdag så reiser jeg til til bærum på en konkuranse med cheer laget mitt som heter summer open. Jeg skal konkurere sammen med gladiator eller spartas som vi kaller oss. Etter sommer så blir vi mest sansynlig litt spilttet siden noen skal begynne på et annet lag. Jeg gleder meg utrolig mye, i og med at dette blit min første konkuranse. Jeg har gått på cheerleading siden litt etter høstferien. Jeg et at mange tror at cheerleading bare er sånne duske damer som heier på lagene sine sånn som du ser på filmer og serier, men det er det ikke. Cheerleading er utrolig tungt, man får skikkelig merke det på kondisen. Et show er sammensatt at både dans, hopp, løfting, kasting, pyramide og rop. Så hvis du tenker at cheerleading er utrolig lett og at man bare går rundt med dusker og roper litt så tar du feil, det er helt utorlig krevende!


Hva tenker du om cheerleading?

Solveig

Hvilken kjole?

12.06.2012 @ 16:59 i innkjøp 2 kommentarer

I september skal jeg i bryllup og jeg trenger en ny kjole og jeg vet ikke hlet hvilken, jeg vet at jeg vil ha en lang kjole så har jeg to funnet to fine kjoler på en nettside som jeg har utrolig lyst på, men så vet jeg ikke helt vilken jeg synes er finest. Så derfor lurte jeg på hva dere synes?


1.2.

Hvilken var finest? 1 eller 2?

Solveig

Bloggene jeg leser

11.06.2012 @ 22:00 i Blogg 0 kommentarer

Nå tenkte jeg at jeg kunne legge ut hvilke blogger jeg leser. Jeg er innom flere blogger av og til, men dette er de jeg er mest inne på! Trykk på bildene for å komme til bloggen.


l0ve.blogg.notweit.blogg.no


auroramohn.blogg.nosusah.blogg.nomartheborge.blogg.no

Leser du noen av de samme bloggene?

Stikkord: blogger leser

Outfit 11 juni!

11.06.2012 @ 14:50 i outfit 0 kommentarer

Dette er dagens antrekk, senere i dag skal jeg ha fotballkamp!
bukse - cubus // grnser - bikbok // sko - converce

Hva synes du om antrekket?

Lotus

10.06.2012 @ 17:36 i hverdag 0 kommentarer

Nå drar jeg på lotus sammen med noen herlige jenter.  Det er en kina resturang i byen. I dag har meg og mina vært i kirka hvor jeg sang, og så har vi sett på one tree hill. bukse - cubus // gnser - bikbok // vest - h&m

Har du vært på lotus før? Hva har du gjordt i dag?

Trenigshelg

10.06.2012 @ 13:20 i hverdag 1 kommentar

Sorry for at jeg ikke har blgget noe denne helgen, men jeg har ikke hatt tid siden jeg har vært å trent med cheerlaget mitt i fem timer i går og i dag har jeg vært å sunget i kirka. Skulle egnetlig trent i dag også, men jeg rakk det ikke siden jeg skullel synge.

Her er det meg som blir kastet opp i lufta


Det var noen bilder fra i går når vi trente

Hva synes du om bidene? 

Prøve muntlig..

08.06.2012 @ 10:38 i hverdag 0 kommentarer

Nå skal jeg til en i klassen og øve til prøve muntlig. Jeg kom selfølgelig opp i naturfag...det var det jeg ikke ville. Vi skal på butikken først å kjøpe noe godt vi kan ha når vi skal øve og så blir det inntens pugging i noen timer framover. Når jeg kommer hjem skal jeg spille kamp, før jeg drar på lofte og ser på mtw. Denne helga skal mina sove hos meg hele helgen og så skal jeg øve med cheer laget mitt. Nå er det bare 8 dager før vi drar til summer open, jeg gleder meg helt sykt mye. 


det er meg på toppen, jeg jeg jobber fremdeles med den scorpen min. Vi skal blandtannet gjøre sånn på summer open.

Har dere prøve muntlig? Hva synes du om bilde?

Solveig

Innkjøp 7 juni!

07.06.2012 @ 22:26 i innkjøp 3 kommentarer

I dag var jeg og shoppet igjen. Hadde egentlig ingen planer om å dra og shoppe i dag, men så fikk jeg vite på skolen at det var 50% på hele bikbok. å etter skolen så tok meg og marie oss en tur opp på senteret. Jeg kjøpte ikke så veldig mye, men noe ble det. Nå får jeg besøk av elise som skal overnatte her i natt og i morgen blir det pugging til prøve muntlig. Jeg kom opp i naturfag, det var noe jeg absoulutt ikke ville komme opp i. Alt er fra bikbok!Hva synes du? Har du noe av det samme?

Solveig

Outfit 6 april!

06.06.2012 @ 14:40 i outfit 2 kommentarer

I dag på skolen hadde vi en veldig deilig dag. Vi så på film i to timer og spillt spill og bare hatt en vanlig time! 

genser - bikbok // vest - h&m // bukse - cubus // sko - converse 

Hva synes du om antrekket? Har du noe av det samme?

Solveig

Idrettsdag

05.06.2012 @ 15:19 i hverdag 1 kommentar

Nå har jeg og mina nettopp hatt iddrettsdag og nå er jeg så veldig sliten..senere i dag skal jeg også på cheerleading, så ja...får se hvordan det går. Vi hadde 60 meter, lengde og alle de vanelige friidretts tingene. Vi hadde noen fra klassen som skulle løpe stafett, der var jeg med og det gikk egentlig utrolig bra. Vi kom først inn til mål, men ble disket siden det skjedde noe galt med den ene vekslingen vår, menmen...Jeg var også med på 800m som var utrolig slitsomt men, meg og therese bestemte oss får å løpe siden de to beste jentene og guttene fikk premie. Og så var vi de to eneste jentene, så vi får peremie på skolen i morgen. 

Nå er mina her og vi ser på one tree hill...som vanlig. Vi har laget oss en rips smoothie som ble veldig, veldig god.Hva har du gjordt i dag?Solveig

Chill

04.06.2012 @ 15:41 i hverdag 1 kommentar

Nå sitter jeg å chiller med med mina og elise, vi ser på one tree hill...som vanlig og så har vi vært på butikken og kjøpt kake som vi skal lage oss etter vi har spist middag. I dag skal jeg bare se på one tree hill hele dagen og ikke gjøre noe som helst. 

Hva skal du i dag?

Solveig

Gårsdagens innkjøp

03.06.2012 @ 16:48 i innkjøp 0 kommentarer

I går ble det ikke mere blogging fra min side siden jeg dro til therese etter byen og overnattet. Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpet. Jeg fikk byttet kjolen jeg fikk av mamma også.


BIKBOK - 79kr

BIKBOK - 79kr

H&M - 249krBIKBOK - 149kr

H&M - 99kr

Hva synes du om innkjøpet? Har du noe av det samme?

Solveig

Byen

02.06.2012 @ 10:30 i hverdag 0 kommentarer

Nå har meg og mina nettopp våkent og snart drar vi til byen med mange herlige mennesker. Nå er min shoppe stopp over så nå kan jeg endelig shoppe igjen. Legger ut innkjøpet senere i dag.Hva skal du i dag? Har du hatt shoppestopp før?Solveig

02.06.2012

02.06.2012 @ 01:04 i Blogg 0 kommentarer

Hei folkens, lenge siden sist.. jeg har egentlig ikke orket å blogge i det siste. jeg har hatt null inspirasjon og hadde nesten egentlig glemt bloggen. så jeg har bestemt meg for at jeg tar en liten pause. jeg vet det er tidleig å gi opp nå men det er mye som skjer og jeg er nesten aldri på pc'n lenger. jeg vet ikke hvor lenge pausen blir men jeg får bare se.. -Martine <3

Forbredelser

01.06.2012 @ 18:28 i hverdag 1 kommentar

Nå holder jeg og mina og forbrede mina sin bursdag. Det er nå tre kvarter til bursdagen begynner så vi må kjappe oss litt..hehemina <3

Kos dere videre i kveld!Solvieg

Oth

01.06.2012 @ 12:25 i hverdag 0 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på one tree hill og spiser opp tenatemns godiset mit fra onsdag. I dag hadde vi bare tre timer noe som betyr at vi slutten halv 12 og i site time så spillte vi bare kort så det ble en veldig deilg dag. Senere skal jeg i bursdag til mina og overnatte der til i morgen.Hva skal du i dag?

Solveig

hits